Публикациите ни под рубриката "Бай Ганьо в рейса" предизвикаха лавина от коментари и сигнали на читатели на TNS.bg. Особено голям отклик имат тези, свързани с неволите на пловдивчани конкретно в автобус №1. Само за няколко дни Единицата се превърна в най-оплютия от нашите читатели маршрут от градския транспорт на Пловдив.

Поредният сигнал на читател обаче направо ни втрещи. Човекът твърди, че е работил година и половина във фирмата превозвач  „Алмус бус“, която обслужва линия №1. И разказва случай, в който копчето за фаровете на един от автобусите се развалило и светлините спрели да работят. Тогава един от монтьорите го оправил по... абсурден начин. Майсторът завързал кабелите към парното и цяло лято автобусът се движел на парно, което духало топло. За да светят фаровете.

Е, по-гениално нещо - здраве му кажи! Затова пък през зимата парното - пак в Единицата - духа студено, твърди наша читателка, пловдивска ученичка. 

Още новини от новата ни рубрика:

Бай Ганьо в рейса: Шофьор надува гръцко и кара бясно из Пловдив, намига на пътнички

Навън вали и в рейса също! Кондукторите карат пловдивчани да сядат на мокрите седалки СНИМКИ

Бай Ганьо в рейса: В Единицата парното духа студено, а кондукторката затваря вратата ръчно

TNS.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат сигнали, снимки и видео. Очакваме вашите сигнали за рубриката "Бай Ганьо в рейса" на имейл: redaktor@trafficnews.bg 

TNS.bg