След като ви разказахме как пътничка гони автобус №36, а ядосан, шофьорът слиза да пуши… След като ви запознахме с шофьор, надувал гръцко и карал бясно из Пловдив, докато намига на пътнички… сега ви предлагаме сигнал на читателка на TNS.bg за абсурдната ситуация в автобус №1. Вижте я!

Добро утро, но за нас, пътуващите с градския транспорт, никак не е!, пише ни ученичка от Пловдив. И продължава:

Всяка сутрин ходя на училище с автобус номер 1. Тази сутрин парното в автобуса не работеше, ръцете ни се бяха вкоченили от студ, а когато седнах до парното, осъзнах, че то просто духа студено.

Вратата на рейса също не беше наред. На всяка спирка кондукторката трябваше да я затваря ръчно и да следи дали по пътя няма да се отвори, да падне някой пътник. Това е абсурдно! Заледени, непочистени тротоари, развалени автобуси...

На редакторската поща на TNS.bg ежедневно получаваме сигнали от граждани, които съобщават за нередности, които са ги ядосали или възмутили, докато са пътували по различните линии. Затова започнахме рубриката "Бай Ганьо в рейса", в която ще разказваме за несгодите на пътниците и ще търсим отговор от превозвачите. 

Надяваме се читателите ни да бъдат активни и да ни изпращат СИГНАЛИ, СНИМКИ И ВИДЕО на сцени, които са ги подразнили. Разбира се, ще се радваме да получаваме и позитивни отзиви за автобуси, в които обслужването е по еталон.

Очакваме вашите сигнали за рубриката "Бай Ганьо в рейса" на имейл: redaktor@trafficnews.bg.

TNS.bg