Мега парти за 18-я си рожден ден подготвя Габриела Якуб – Мини Мис Пловдив 2009 година. Дъщерята на известния лицев хирург д-р Дани Якуб, която е сред най-популярните наследнички в града, планира да посрещне пълнолетието си в компанията на приятели, като направи „Голям шлем” в няколко пловдивски клуба. Задължителни спирки ще има в „Планет ла Долче Вита” и в „Паша”. Кулминацията обаче ще бъде в „Галакси”, където я очакват бутикова торта и куп специални изненади.

Габриела вече е получила и дългоочаквания си подарък, обещан от баща й д-р Якуб - „Мерцедес” клас А. Докато го чакала, младата дама е изкарала шофьорски курс и й предстои изпит. „ Голяма слабост ми е. Нищо не мога да й откажа”, призна за TrafficNews.bg д-р Якуб. „Бъди добра, бъди щастлива, върви с една звезда в нощта и нека никога да не заспива смехът на твоята уста”, е написала на фейсбук страницата й майка й Вера Якуб. Точно в 12 часа родителите й са я изненадали с шоколадова торта със свещи. До края на деня обаче тя ще духне свещите на поне още 4 торти.

Габриела Якуб, чието име е в медиите още от 13 –годишна, заради участията й в няколко конкурса за бели денс, е сред най- коментираните бъдещи абитуриентки под тепетата. Популярността й носи не само позитиви, но младата дама казва, че отминава зложелателите и лицемери с усмивка.  Въпреки, че е едва на 18, вече е разбила доста мъжки сърца. Тя се готви да тръгне по стъпките  на баща си и усилено учи за изпитите в медицинския университет.

TrafficNews.bg