Годината ще бъде изключително приятна поради финансови и здравословни аспекти. Ще бъде добра и ползотворна за вас във всяко едно отношение. Някои от вас може да инвестират в преустройство на къщата си, докато други биха искали да инвестират в обзавеждането. Репутацията ви ще бъде подобрена. Ще можете да си закупите нова къща или ново превозно средство. Месеците април, юли и август ще бъдат изключително благоприятни.

Семейният ви живот ще бъде изпълнен с вълнение и задоволство. Тези, които са неангажирани и планират да сключат брак, трябва да проявяват умереност - да избягват припряността. Тези, които имат връзка, вероятно ще получат зелена светлина от членовете на семейството си.

Навярно ще намерите възможности за повишаване в кариерата. Похвалните уравнения ще бъдат формирани в работната зона през февруари и юли. Напрегнатите отношения с някои по-възрастни колеги ще започнат да се подобряват през втората фаза на годината. Необходимо е да бъдете нащрек през юни за хората, свързани с маркетинга и производството като цяло.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.