През 2020 г. всички действия, които предприемете, ще бъдат динамични. Нещата във всяка една област ще започнат да се подобряват, особено от началото на месец април. Като цяло, всички аспекти на живота ви ще се подобрят. Още в началото на януари месец обърнете повече внимание на прагматичната и духовната си страна, която може да ви даде мир и спокойствие. Тази година ще е изключително конструктивна за вас до средата на месец юни, а от юли нататък нещата ще бъдат малко по-объркани.

Любов:

Любовните ви отношения ще поемат към нови върхове през цялата година. Ще имате време, което да посветите на своите близки, приятели и родители. Годината е предначертана да резервирате своята страст и романтично удоволствие. Възможни са конфликтни ситуации с някои хора от близкото ви обкръжение през периода февруари - април, и септември - октомври месец. Съпружеските двойки най-вероятно ще се радват на повече мирни взаимоотношения, за разлика от 2019 година. Като цяло, любовта ще надделее и ще настъпи спокойна атмосфера в живота ви. Проявявайте повече търпение и такт - съветват ви звездите.

Работа:

През 2020 година професионалният ви живот ще бъде изключително активен. Това ще ви предостави шансът да получите повишение или да смените работното си място. Колкото и усърдие да полагате в работата си, не очаквайте особено признание, такова може да получите към края на месец юни. За известно време нещата ще тръгнат в погрешната посока, вероятно през последните два месеца от лятото. След този период вашите умения в професионален план, ще бъдат възнаградени.

Пари:

През 2020 г. финансовият ви статус ще бъде относително добър. Опитайте се да задържите тази тенденция до края на месец август, след което съдбата ще се погрижи за това. Не се подвеждайте по екстравагантни покупки, особено през пролетта. Планирайте финансовото си бъдеще и се придържайте стриктно към заложеният ви бюджет. Не взимайте пари назаем през летните месеци, защото бихте могли да си навлечете сериозни главоболия.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.