От днес верига магазини mPhone се включва в инициативите, насочени към опазване на околната среда и насърчаване на рециклирането и повторната употреба на мобилни устройства като стартира кампанията

„Върни стар или неработещ телефон, спечели нов многофункционален смартфон от mphone“

В периода до 23.12.2015г. всеки желаещ може да участва в кампанията като за целта върне стар не нужен или неработещ телефон за рециклиране с което получава правото да участва в томбола с награди най- голямата, от които е нов многофункционален смартфон.

„Призоваваме всички жители и гости на град Пловдив заедно с нас да станат съпричастни към опазването на околната среда и да се включат активно в нашата инициатива. За целта в един от нашите магазини в град Пловдив на бул. „Руски” 125 сме направили организация по събирането на стари неработещи или ненужни мобилни апарати, които след края на кампанията ще бъдат дадени за рециклиране”, коментира Михаил Михайлов, управител на магазини mphone в Пловдив.

„За да насърчим и поощрим повече хора да участват, сме предвидили и томбола с десетки награди , най-голямата от които е нов много функционален смартфон, като първите 50 участници печелят моментна награда под формата на ваучер за отстъпка при покупка на аксесоари за мобилни телефони от нас”, допълни Атанас Георгиев - собственик на магазина на бул. „Руски” 125 .

Mphone e лидер в продажбите и сервизирането на мобилни телефони и смартфони в град Пловдив.
Магазинната мрежа на mphone e разположена в централната част на Пловдив, за да е удобна и достъпна за клиентите. Магазините са лесно разпознаваеми със своята изчистена модерна визия и уютна обстановка.

Освен богата гама от мобилни телефони на всички известни марки и аксесоари за тях, при проблем с вашето устройство mPhone сервиз е мястото, където ще положат всички необходими грижи за него.

„Предлагаме бързо качествено и надеждно сервизно обслужване свързано със всякакъв вид софтуерни и хардуерни проблеми – смяна на софтуер, букси за зареждане, батерии, тъч скрийни, дисплей и всичко останало.

В рамките максимум на 24 часа получавате своя смартфон ремонтиран и напълно функциониращ”, коментира управителя.
„Нашите експерти ще се погрижат и да отговорят на всичките ви въпроси при избора на нов смартфон от нашите ТОП предложения , както ще направят и всички необходими настройки на приложения като Viber, Skype, Watsup, messenger, Fcebook и други за да използвате новото си устройство пълноценно”, допълни още Михаил Михайлов.

Пълните правила на зелената кампания на mphone „върни стар или не работещ телефон, спечели нов многофункционален смартфон от mphone “ както и топ смартфонините на 2015 година на гарантирано най-добра цена ще намерите в магазини mphone в град Пловдив на бул. Руски 125 и 137А, както и на интернет страницата www.mphone.bg

Заповядайте още днес и превърнете покупката на мобилен телефон в истинско преживяване за вас и същевременно помогнете за опазването на околната среда като върнете не нужно или не работещо мобилно устройство за рециклиране!

*рекламна публикация