СКРИТИТЕ ПОСЛАНИЯ С КРАСИМИР КУРТЕВ : Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя, скритите послания на амулетите.

Магически амулети . Думата "Амулет" идва от арабски и означава "магически талисман носен за защита". Амулетите имат магически характер е той е добре познат като явление, тъй като придават много чар, създавани някога от човек. Излишно е да се казва, че всички амулети имат магическа сила на дадена степен.

Ето защо всички ритуали отправяни при изготвянето на даден амулет са в действителност мистика. Въпреки това, някои от тях, особено тези със символ на Пентаграм или звездата на Давид, може да бъдат по-силни от другите. Това е спорен момент, всеки амулет има своята индивидуалност.

 

Какво всъщност представляват амулетите

От хилядолетия при кабалистите е традиция да пренасят от поколение на друго поколение неща, които имат духовно значение като различни амулети и символи, които се използват при пермутации на святото име, ангели, думи и символи от светите писанията. Нека ви припомня за нагръдника на Аараон. Според мъдростта на кабалистите, амулетите при хората и техният божествен дух са създадени на база духовните писма, които предават аспекта на GD в този свят. Присъщата Цел на амулета е да възстанови тези аспекти, енергията, когато човек е „блокиран“ поради неговата не-божествено поведение. То също влияе действията на човека в този свят.

Амулетите съдържат светите имена и не трябва да се вземат напразно, нито с неуважение. Някои амулети съдържат библейски фрази, които се свързват към силата на буквите иврит. Амулети са предвидени за свързване, медитация, молитва и да ни помогнат да променим себе си (да възстановим първоначалното ни божествено състояние) чрез свързване към божествената енергия. Амулетите не трябва да се използва за манипулативни цели. Това е важно да се отбележи, защото повечето хора вярват на талисмани, вместо на приготвени професионално амулети в градени послания от библията.

 Как магията е свързана с амулетите?

Талисманите например осигуряват достъп за контролиране и използване на дарби на природата. Магически амулети, обаче, служат като средствата, с които ще спечелите този контрол. Те служат като мощни изпълнители на магически заклинания и извиквания / инвокации /. Те работят като посредник между вас и магически правомощията на Вселената. Можете да използвате амулета като магически „персонал”, който принадлежи само на вас и да ви служи.

Амулета винаги е от голяма полза да се носи, защото доставя на него или нея мощна енергия. Енергията, която магически амулети притежава, е кумулативна, което означава, че колкото по-дълго се носи, силата се увеличава както и неговите защитни свойства. Ако искате да увеличите магическата сила на вашия амулет, има някои неща, които следва да направите:

Дайте име на амулета.

Всички амулети стават по-силни, когато имат специално име, и по този начин собственика им създава по-добра работа във вид на вибрации, и повече се увеличава връзката, амулет – човек – вселена.

„Лунна светлина“ е метод , който има голяма магическа сила. Ако поставите амулет под лунната светлина, особено по време на пълнолуние, ще се увеличи магическа сила на амулета значително. Използвайки съответните ритуални думи предоставени от езотерик, разбира се.

Нашепването на молитва или заклинание над амулета са необходими за увеличаване на духовната връзка с него и привличане на повече магическа енергия.

Тези, които го правят редовно, могат да бъдат сигурни, че техните амулети не ще изгубят своята сила.

Защитени от вашия чар и обич към тези феноменални предмети, магически амулети, винаги имат необходимост да бъдат обгрижвани. Те няма да имат магическа сила, ако притежателят им не се грижи за своят амулет.

Някои амулети могат да бъдат в контакт с други хора, други не могат. Ето защо трябва да се прави разлика между явни и скрити амулети. Вие трябва да избягвате докосването на чужди хора до вашият амулет освен деца, това би могло да доведе до загуба на силата на магическият амулет. Както и предоставянето на второ лице.

От друга страна, ако имате явен амулет, като го носите дрехите си на открито помага да се генерира повече енергия, тоест – колкото е по явен, толкова е по мощен.

Ето някои полезни насоки за тези, които искат да си закупят амулети с добро качество и на разумна цена. На първо място, да знаете какъв вид амулет ви е необходим и за какво, това е важно да се проведе малко разследване.

Опитайте се да научите повече информация за този амулет тип, как изглежда и от къде идва. На второ място, винаги има предвид здравна безопасност.

Някои амулети могат да съдържат билки и ароматни масла, които предизвикват алергична реакция при някои индивиди.

Ето защо преди да закупите амулет, трябва да сте сигурни, че не сте алергични към материала, от който е изработен.

На трето място, винаги сравнявайте цените, особено когато си купувате амулет чрез онлайн магазини. Някои продавачи могат да предложат на много евтини цени, които нямат необходимите качества в езотеричен план.

 Защо хората трябва да носят амулети?

Всичко се свежда до откриването на значението на магическите символи от човечеството. Хората в древен Египет са забелязали, че амулети с някои символи, са им предоставяли необичайна сила и неочаквано прекъсване на захранването, докато амулети с други символи, които са ги защитавали от смъртоносни болести и нещастия. Това знание е било използвано от фараоните, управници и тези, които са на власт, днес вече са достъпни за обикновените хора.

Как работят амулетите ?

Амулетите могат да дадат желаното разбира се. Положителната промяна настъпва от различните ефекти на амулетите. Една от последиците е, че те създават психологически щит срещу всичко, от което искате да бъдете защитени.

Първата форма на амулета е била животно, нокът или зъб, което човека от каменната ера е считал, че носенето на врата му ще му дава силна защита и кураж. Това му вдъхвало вяра и смелост за лов и власт, както и да оцелява.

По същия начин, чрез поставянето на амулет върху тялото си, вие позволявате на ума си да започне да излъчва положителна енергия за сигурност и увереност.

Друга причина за невероятната ефективност на амулетите е тяхното адаптиране на жизнения ритъм и способността на тялото да привлича късмет, благоденствие и просперитет.

 

Следва….