СКРИТИТЕ ПОСЛАНИЯ С КРАСИМИР КУРТЕВ: Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя, скритите послания за екстрасензорна перцепция - форма на ясновидство.

Ясновидство е вид форма на екстрасензорна перцепция. Когато даден човек влезе в режим на ясновидство, същият осъществява контакт с незрими сили явяващи се като паранормални явления.

Влизане в контакт с демоните чрез ясновидство. Когато се предприемат стъпки за развиване на ясновидство, телепатия, ESP или други подобни способности, човек отваря вратите към връхлитащите енергии. Това е валидно и за осъществяване на контакт чрез ясновидство към опасните сили.

Човешката матрица е перфектно изградена и не допуска човек сам - по своя воля да проникне в бъдещето си чрез ясновидения - ясновидство. Мнозина занимаващи се с ясновидство и гадаене не осъзнават, какви вредни ефекти могат да се отразят върху самите тях.

 Сладкото изкушение при ясновидство. След като Висшите сили за „заключили“ опцията за шесто сетиво, то би било редно да си зададем въпрос: Кой отключва дверите към бъднините чрез режим на ясновидство? Логичен е отговорът - Тъмните сили, разбира се. Последните имат феноменалните способности да се превъплъщават видими и вербални форми. По време на ясновидство демоните ще предизвикат случили се събития и това сладко изкушение довежда до най-честият израз: „Всичко ми позна!“.

Бих могъл да ви сведа редица аргументи за демоничните превъплъщения, един от тях е най-красивият и знаещ ангел Деница (Луцифер, Сатана), който владее (според библията - б.а.) всичко за „Книгата“, тоест цялата информация за даден човек и контактуващият ясновидец да предаде на клиента си част от тази информация. Така наивните хора биват „вербувани“ към верую за сатанизъм.

 Ясновидството предлага куп „сладкиши и лакомства“ на жертвите си, ясновидец и питащият. Няма как да е иначе, защото Вселената се подчинява на една истина - Алетея (Колкото повече се открива, толкова повече се скрива), сиреч въвеждане в заблуждение. Друг пример в режим на ясновидство питащият може да получи напътствие отпочинал роднина, тук отново попадаме в прегръдката на заблудата. Както вече споменах Деница (Луцифер, Сатана) или по –нисши нему ангели могат да се преобразят в човешки образ и говор.

Ясновидство и "бялата светлина". Обичайната практика на повечето ясновидци е  да призовават доброжелателните защитни сили или да визуализират "бялата светлина" (предполага се за защита). Преди да изложи „видяното“ или „чутото“ ясновидеца извършва различни обреди като инвокира духове за да осъществи духовен контакт. От какво мислят, че се защитават? По този начин голяма част от ясновидците признават съществуването на зли или вредни същества, но как те знаят, че тези същества не се прикриват като доброжелателни духове или водачи? Какъв закон казва, че бялата светлина е бариера пред злите същества? Защо такава светлина ще запази духовете? Може би злите субекти се смеят през всичките тези ритуали в тази крехка "защита", тъй като са захранили ясновидеца с невярна информация вменявайки, че са от полза.

И защо не? Какво би трябвало да загубят? Бог вече го е казал, когато е писал, че Сатана се дегизира като "ангел на светлината" (2 Коринтяни 11:14).

Уточнение! Тази статия няма за цел на хули хора надарени с феноменални способности, а да ги предпази от опасностите, които крие режимът на ясновидство.