Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание - Причините за провал във връзките според зодиакалния ви знак.

Стрелец: Имате свободен дух и поради това всяка любовна връзка, която започнете, завършва, защото не можете да се обвържете. Вашата свобода е това, което обичате най-много и не искате да я загубите за никого. Ето защо не можете да осигурите на партньорите си това, от което се нуждаят, и просто не можете да бъдете щастливи. Най-добрият избор за вас би бил да намерите някой, който е отворен като вас и да имате открита връзка с него.

Телец: Основният ви проблем е, че ви трябва толкова много време, за да се отворите пред някого, но от друга страна искате той да се отвори пред вас. Склонни сте да пазите личните си неща само за себе си и рядко ги споделяте с партньора си. Вие сте много чувствителни към парите и затова повечето ви връзки се разпадат. Добре е, ако вашият партньор плаща за нещата, но когато дойде ваш ред, бихте искали да споделите сметката. Трябва да се научите да вярвате повече на партньора си и да не мислите, че ще ви отнеме всичко, което имате.

Близнаци: Имате толкова много късмет в живота си, но основният проблем е, че не знаете как да му се насладите. Вие сте доста нерешителни относно нещата, които искате да направите. Когато нещата във връзката ви вървят добре, вие се отчайвате и си мислите, че партньорът ви веднага ще ви предложи брак. Мислите, че няма да можете да се насладите на живота, след като се обвържете, и съсипвате добрите отношения заради неща, които не са толкова важни. Вероятно мислите, че винаги ще има специален мъж, който ще ви чака, така че оставяте всички добри момчета и се озовавате с някой, който не ви оценява.

Рак: Когато обичате, задушавате и анализирате нещата. Отново и отново. И не знаете кога да спрете.

 

Отдавате се толкова много в една връзка, че понякога това може да се окаже твърде много за партньора ви. Ставате тотално обсебени от харесаните от вас партньори. Искате да знаете къде са и с кого са, всяка секунда. И това е, което плаши повечето от вашите партньори, така че те решават да ви напуснат.

Лъв: Тъй като сте цар на джунглата, искате да сте в светлината на прожекторите през цялото време. Не се интересувате толкова много от желанията на партньора си. Вместо това мислите за вашите нужди и чувства. Искате вашият партньор да ви отдели цялото си внимание, но не мислите да му отвърнете със същото. И това винаги е основният проблем в любовните отношения. Мислите повече за себе си, отколкото за партньора си, а това не е добре в дългосрочен план. Ето защо всичките ви връзки се разпадат и основната причина да не можете да получите любовта, която жадувате.

Дева: Вашият основен проблем е, че винаги искате да поправите нещата, дори когато не са счупени. Уловката е, че по природа сте големи перфекционисти и нещата, които са доста добри за другите, се нуждаят от подобрение за вас. Вие правите абсолютно същото в една връзка и затова всичките ви партньори бягат от вас. Никой не иска да бъде променен и оформен в някой, в когото бихте могли да се влюбите. Не знаете кога да спрете да критикувате и всички ваши романтични партньори решават да ви напуснат, докато не е твърде късно.

Везни: Вие просто обичате да имате връзка! Това е нещо, което ви удовлетворява и ви кара да се чувствате добре със себе си. Обичате да глезите партньора си, но в цялата тази суматоха често забравяте за чувствата и желанията си. Вашият основен проблем е, че винаги се стремите да задоволите партньорът си, ала пренебрегвате желанията си. Затваряте емоциите си и си мислите, че ще преминат, ако не говорите за тях. Но в повечето случаи избухвате поради незначителен тригер и всичко се разпада. Ето защо е по-добре да говорите за проблемите веднага щом изникнат и да сте открити за всичко.

Скорпион: Когато се влюбите, толкова се притеснявате, че партньорът ще ви направи на глупци, така че всеки път правите неща, които не са умен избор. Поради голямото желание да задържите партньорите си в живота си, вие ги тласкате до крайните граници. Ставате обсебени и параноични, че ще ви изневерят. Вместо това мислите за нещата, които ще се случат в бъдеще. И поради това вашите партньори винаги ви напускат и не искат да правят нищо с вас. Ако можехте да се отпуснете малко, всичко щеше да е много по-различно.

Стрелец: Имате свободен дух и поради това всяка любовна връзка, която започнете, завършва, защото не можете да се обвържете. Вашата свобода е това, което обичате най-много и не искате да я загубите за никого. Ето защо не можете да осигурите на партньорите си това, от което се нуждаят, и просто не можете да бъдете щастливи. Най-добрият избор за вас би бил да намерите някой, който е отворен като вас и да имате открита връзка с него.

Козирог: Вашият основен проблем е, че мислите, че хората ще ви наранят, независимо какво правите, и затова не позволявате на никого да стигне до сърцето ви. Винаги изграждате толкова високи стени, че партньорите ви не знаят как да ви достигнат. И това ги притеснява в целия процес. Никой не иска да полага усилия за някой, който дори не иска връзка. Някои от тях се опитват с теб, но щом видят, че не отваряш, се отказват от теб. Просто трябва да се научите да се наслаждавате на живота и да разберете, че ако ви е писано да бъдете наранени, това ще се случи, независимо от всичко.

Водолей: Основният ви проблем е, че наистина не знаете дали искате връзка или не. Харесвате един човек, но щом видите някой друг, се съобразявате и с него. Може би това е нещо, което можете да скриете в началото на една връзка, но когато вашият партньор ви опознае по-добре, те ще видят какво правите. Трябва да знаете, че не е добре да си играете с емоциите на хората и че вероятно не бихте искали това да ви се случи. Ако не харесвате някого, кажете му го, но каквото и да правите, не го правете на глупак.

Риби: Влюбвате се много лесно, така че основният ви проблем е, че избирате грешни партньори. Ако веднага харесате някого, веднага ще се опитате да го спечелите и няма да мислите за последствията. Просто искате да се наслаждавате на живота и затова правите такива неща, но накрая оставате наранени. Тъй като избирате грешните партньори за себе си, те ви нараняват някъде по пътя и губите вяра в любовта. Това, което трябва да знаете е, че хубавите неща не се случват за една нощ и че трябва да изчакате истинската любов да се случи.

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.