Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание на вирусът наречен Магия.

Наличието на невидими  фини частици протичащи в пространството е повече от факт. Тези флуиди се делят на две, положителни и отрицателни - негативни. Това природно явление е феномен и не влияе вредна на хората, но когато дадени човешки индивиди чрез своите лоши помисли активират двата заряда, тогава вече говорим за агресивна атака-магия, която определено вреди на една или повече личности.

Магията е изкуствен вирус. За пример ще дам следното: При промяна на времето се дава предпоставка за остра вирусна инфекция - вируси.  В случай, че се изгради програма, която да генерира изкуствен щам - вирус вече говорим за умишлено разболяване. Подобно е и с агресивната негативна атака, или Магията е негативна програма за опасни вируси.

Когато имаме наличие на магия се получава източване от нервния флуид (от циркулиращият кръг на йонизираните частици )и съответно спад на човешката жизнена енергия. Тъй като негативните частици се изграждат в силно изразена математическа прогресия(масирани наслагвания) и това води до изкривяване или разреждане на астралното тяло при човека.

Магията е кодирана информационна програма.  Всяка дума, звук, жест, поглед или предмет в един момент биха могли да се превърнат в зареден носител на негативното, магия - Агресивна Негативна Атака.  При такъв носител с отрицателен знак се получава дисхармония в човешкият организъм като цяло, физически и психически.  По тези причини съм на мнение, че магията не би могла да се разваля, а да се внесе хармония на чакри, аура и излъчване-биополе.

Цветанка Маринова споделя: „Магията е кодирана информационна програма, която променя житейската ти линия към плюс или минус. Съществуват няколко вида програми.

Има ефирни програми и когато се кажат определени думи, които са код, това ефирно пространство се отваря все едно натискаш център на клавиатурата и името влиза в тази енергийна програма.

Това е по-точно магическа програма, не енергийна. И за съжаление, когато става въпрос за лоши неща, тя много бързо се задейства. Тази негативна програма те променя, а и хората наоколо започват интуитивно да го усещат и да имат лошо отношение към теб също така“.

Магиите водят до необратими процеси и болести.

Валери Цветков:  В България към този момент са известни около 40 вида магии, които се проявяват в близо 2500 разновидности. Големият проблем при магиите произтича от следният факт - енергийните центрове (чакрите) от 1-ва до 3-та работят с енергии от Земята. 4-та (сърдечната чакра)  работи с енергии и от Земята и от Космоса. Останалите 3 - от 5 - та до 7- ма чакра работят с енергии само от Космоса.

Чрез извършване на магии се прекъсва нормалното протичане на нервните импулси, тръгващи от централната нервна система и преминаващи по гръбначният стълб. Оттук започват да страдат и органите и системите, които се намират под равнището на въздействие на паразитиращата душа.

Изготвил и подбрал за вас - Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa, езотеричен анализатор.

 

 

.