Пълното лунно затъмнение през декември е практически обгърнато от своите презаредени енергии. Да се надяваме, че сме на път да се сбогуваме с една от най-бурните години в историята. Ала декември 2020 г. ще бъде най-лошият за три от зодиите, а именно Телец, Дева и Козирог.

Управляваните от Меркурий Близнаци през този месец ще дадат знак за точното осмисляне на нещата, когнитивното функциониране, комуникацията, данните и подробностите по основните базирани факти. Управляваният от Юпитер Стрелец, от друга страна, е символ на експанзията, образованието, вярата и висшето обучение. И двата зодиакални архетипа имат едно общо нещо и вроденият им инстинкт да придобият знания. Говорейки за комуникация, на 1 декември Меркурий се е присъединил към Слънцето в Стрелец и ще бъде последван от пищната Венера малко след това на 15 декември 2020 година. Най-важното е, че при тази света троица - Слънце, Меркурий и Венера в Стрелец, ние ще сме подтикнати от желанието за разширяване и откриване на повече и повече истини.

Поради тези причини декември може да бъде повече от предизвикателен от обикновено за Телец, Дева и Козирог:

 

Телец

Вие ще бъдете изправени пред предизвикателството да застанете лице в лице срещу своите тегоби, страхове и сенчести мисли. Въпреки че вашият управител е Венера, ще търсите хармонията, като блуждаещи пеперуди. Освен това, Слънцето, Меркурий и Венера, които подчертават вашия еротичен осми дом на интимността ще предизвикат нежелани трансформации, които ви налагат мониторинг върху стойността на енергийния си обмен и финансовите приливи.

Това планетарно разпределение определено носи разруха в паричният ви сектор. Също така пълното слънчево затъмнение може да се отрази неблагоприятно, както в сексуалния, така и в семейния ви живот като цяло. При всички положения ще ви се наложи да се борите дори и с най-малкият проблем, който ще се изправи пред вас. Това не ви е за първи път, така че сте го преживели това много пъти и съответно сте си извлекли необходимите поуки.

 

Дева

Вие ще навлизате навътре, възстановявайки основата на която стоите, а именно земята. Декември навярно ще е превърне като ураган, който ще помете не малко от емоционалните ви основи до чувството ви за сигурност, като същевременно ще ви насърчава да създадете убежище за себе си. Навярно си задавате въпроса: От какво да се страхувате? Когато Слънцето, Меркурий и Венера осветяват семейния ви сектор до такава степен, че може да се заслепите от собствените си илюзии и вместо светлина домът ви ще получи тъмнина, както отвътре, така и в цялото ви жизнено пространство.

Темите, които ще се въртят злокобно около личния и професионалния ви живот, ще са на първо място през този месец, така че се концентрирайте и започнете да търсите баланса между работа и онзи живот, който търсите и заслужавате. Катаклизмите, които ви очакват най-вероятно ще бъдат в сектор любов и зоната на кариерата ви.

 

Козирог

Декември ще предостави неблагоприятни условия за Козирог в повечето от областите от живота, през които ще изпитате най-голямо напрежение. Най-засегнатите житейски пространства ще се окажат финансите, личните взаимоотношения и за съжаление здравето. Въпреки това, гледайки светлата страна на нещата, напрежението и триенето ще създадат пробиви, така че направете това, което трябва да направите, за да се развивате и процъфтявате.

Състоялото се лунно затъмнение от 30 ноември тази година, колективните ви енергии ще са започнали да се изграждат към слънчевото затъмнение на новолунието в Стрелец, което ще се случи на 14 декември 2020 година, така че ще се наложи докрая на този месец да стиснете зъби и да се въоръжите с търпение.

 

Подбрал и селектирал за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор и астрологичен прогнозист Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

Представителите на кои три зодии са облагодетелствани при предстоящия  троен ретроград четете утре!