2021 година е времето да направите нещо ново и да постигнете нови върхове. Годината ще бъде важна за въпроси, свързани с парите преди всичко. Има вероятност за печалби, свързани с комисионни, бонуси или хонорари. Месеците март, април, септември и октомври ще бъдат много печеливши. Изглежда, че септември е ползотворен, що се отнася до покупка или продажба на жилище, имот или отдаване под наем.

Като цяло, страхотна година за романтика. Партньорът ще бъде привлечен от вашата загриженост и внимание. Ще имате шансове за пътуване до някое екзотично място. Някои от вас може да получат добри новини от страна на роднини през май и юли. Самотните вероятно ще намерят сродна душа през третото тримесечие на годината.

Тази година ще бъде пълна с енергия и ентусиазъм за вас. Съществуват индикации за получаването на подкрепа от колегите. Вашата упорита работа ще помогне за вашата популярност, за да израснете в работен аспект. Шансовете за добри финанси ще бъдат по-големи през март и септември.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.