Понякога възход, понякога падение, така се очертава предстоящата 2021 година, която вероятно ще доведе до смесени резултати. От март до юли вероятно ще има напрежение в професионалната сфера. Финансите ще започнат да се подобряват до средата на годината. Бъдете внимателни към финансови предложения от непознати. Успехът ви, свързан със собствеността ще остане стабилен.

Щастието и романтичността ще бъдат основните акценти на любовния ви живот. Новобрачните двойки вероятно ще развият по-добро разбиране и загриженост един към друг. Излишните дебати трябва да се избягват, особено през второто тримесечие от всички семейни. На някои от вас може да се наложи да положат допълнителни усилия, за да укрепят семейната или любовната си връзка.

Очертава се да имате силен потенциал на работното ви място, който ще увеличи шансовете ви за по-добра атестация. Бизнесмените вероятно ще открият нови дестинации за разширяването своя бизнес хоризонт. През месеците юли и август вероятно ще получите някои добри новини относно вашия бизнес или наследство.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.