В рубриката "Скритите послания с  Красимир    Куртев" известният езотерик предупреждава за внушенията на подсъзнателно ниво, заложени в предизборните речи на някои политици. 

   Силно впечатление прави новата стратегия за „Евроизбори 2019“. В предизборната кампания на всички преобладават множество от органични думи. Дали това е умишлено имплантиране на скрити послания чрез органична реч, които са вредни за соматичното и психическото здраве на човека, оставям на вас да прецените.  

В рубриката „Скритите послания с Красимир Куртев“, ще се спра на някои от органичните думи и изрази, които присъстват перманентно в призивите в надпреварване за европостове.  

Вероятно знаете, че „Органичната реч” - Това е набор от думи и изрази, влияещи пряко на човешките органи, същинска опасна и разрушителна енергия, която подкопава дори най-здравите хора.  

Едва ли ще повярвате, че такива безобидни на пръв поглед думи биха могли да навредят. Например:

*Бедност, неравенство, екстремизъм, дезинформация - могат да предизвикат сериозни депресивни състояния;

*Полово неравенство, джендър идеология, намаляване на раждаемостта, изнасилвания - атакуват детеродните органи;

*Авариен изход, колонизиране, ниски заплати, неравенство - водят често до остеохондроза на шийния и гръдния отдел на гръбначния стълб;

* Престъпност, агресия, убийства, престъпления - вероятно ще предизвикат гастрит или язва;

Като цяло органичната реч, скрита в предизборните послания, води до зомбиране на човешкият индивид.

Програмиращи болести биха могли да предизвикат и изрази като - „Отговорност за България“ - подобен израз антипод на „безотговорност“,  което дава знак за липса на всякаква отговорност в страната ни. „Справедливост за България“ -  тоест в момента няма справедливост. "България няма време за губене" - сиреч, обществото е на ръба и всяка минута е живото спасяваща. Всичко това като послания води само и единствено до разрушаване на човешката психика, до стрес и капсулиране - Колонизация на човешкият мозък.

 Има и още много такива, които няма да ми стигне мястото в тази публикация. Ето защо се опитайте да страните от приемането на всякаква информация и дебати в предизборните кампании. Предоставен е ден за размисъл в който спокойно може да изберете желаната от вас политическа сила и нейният пропорционален кандидат.

 Разбира се, добре е да упражните своето право на глас, но преди всичко, помислете за вашето здраве, защото тези предизборни думи и изрази са разрушителни в своята активна реч и едва след това възникват болестите…