Златка Димитрова, по-известна като черната Златка изригна в профила си във фейсбук, видя репортер на TrafficNews.bg

Димитрова написа специален пост, с който коментира поведението от участниците в Биг Брадър.

„Такива тъпи разсъждения на тези същества с брадъра, не бях чувала!!! Толкова елементарни! Какво значение има външността, щом душата е красива!
НИКИТА- победител!”, написа Златка тази вечер.

За минути тя събра стотици лайкове и десетки коментари на написаното.
Припомняме, че плеймейтката Златка Димитрова стана "Любима риалити звезда на България", след като победи в "Биг Брадър Ол Старс".

В последния етап на шоуто конкуренцията беше между нея и Лео Бианки, а минути преди края на гласуването разликата между двамата беше само 5%.

Златка Димитрова спечели много симпатии с ангажимента си към каузата на Боби Христов - млад мъж, който е останал парализиран след катастрофа, и сега се нуждае от средства за операция в чужбина. Пари за лечението му дари и Лео.

"Биг Брадър Ол Старс" е формат, който събра като съквартиранти в къщата не само бивши победители в различните издания на "Биг Брадър", а множество звезди от няколко популярни риалити формата - като "Х фактор", "Сървайвър и "Черешката на тортата", например.
Последното издание на "ВИП Брадър"- 2013, спечели боркинята Станка Златева. В момента по телевизията се излъчва формата „Биг Брадър”.

TrafficNews.bg