Овен

2021 година е годината на вашите мечти. Цялата ви упорита работа през последната година ще започне да дава резултати още в началото. Вашият ентусиазъм вероятно ще отвори врати към нови хоризонти в някои области. Творческите личности вероятно ще получат награди и признателност за работата си. Януари, февруари, август и септември може да се окажат изключително продуктивни в кариерен и финансов план. Към края на годината една добре извършена сделка вероятно ще подобри финансовия ви статус.

Периодът от март до май е подходящ за романтика. Някои извънредни ситуации могат да намалят социалния ви статус. Семейните двойки да не обръщат особено внимание на някои недоразумения, защото може да бъдете погълнати от неприятностите. Любовните връзки ще преминат към по - високи вибрации и това ще допринесе за повече доверие помежду ви.

Очертават се нови възможности за ангажираните в работната сфера. Тази година ще бъде доста динамична като цяло. Бизнесмените ще получат нови договори, но ще трябва да работят усилено, за да ги изпълнят. През януари, февруари и април вероятно ще изпитате финансови затруднения и това определено ще се отрази негативно върху финансовите ви планове. Тези от вас които са в политиката ще имат възможността да се реализират чрез помощта на опитни хора.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.