Овен

Навлизате в нова фаза в живота си, в която да се насочите към изпълнението на вашите желания, мечти, амбиции и кариерни цели. Спомнете си какви сте били като дете и какви сте искали да станете. Сега е моментът да сте по-устремени от всякога, но и да балансирате между работата и личния ви живот. Посрещнете новата година с приятели, с които да изградите стабилни връзки за различни проекти.

От баницата с късметчета:  Работата ще е песен, а животът ти чудесен! На света се усмихни и грижите си забрави!

Телец

След дългото ви пътуване през криволичещите пътеки, ще разширите хоризонтите си и най-после пътуването ви ще ви отведе към върха. За първи път от много време може да разчитате на звездите, че кариерата ви ще бъде в разцвет през идната година. Посрещнете новата година с радост в семейството и мъдри решения.

От баницата с късметчета:  Бъди готов за изненади големи - за всичко те чакат промени!

Близнаци

Планетарното разпределение към момента, ще ви отведе отвъд познатите за вас неща, ще имате успех с всичко свързано извън границите на страната ни, международни отношения с бизнес партньори, много пътувания и опознаване на чужди страни, езици и култури. Колкото по-нагоре се изкачвате във вашето пътуване към усъвършенстване, толкова повече ще се променяте и обръщате към духовното и смисълът на живота. Определено днес ще сте звездата на вечерта, лидерът сред компанията ви и всички погледи ще са насочени към вас.

От баницата с късметчета: Парички, парички - Портмонето да ти натежи. Просперитет да има за всички! Харчи ги с кеф и нищо няма да ти навреди.

Рак

След всички мъки, премеждия и трудности през тази година, най-после ще може да започнете новата година с идеята да сте по-добър човек и да обръщате повече внимание на себе си. Трансформацията ще е голяма не само за вас като личност, а и в отношенията ви с партньора ви, роднините ви и сектора ви отговарящ за финанси. Ако нещо не е печелившо и се разпада, то не се вкопчвайте в него, а насочете силите си към друг вид бизнес. Съсредоточете се към личните си отношения днес, тъй като любовта ви ще остане над всичко.

От баницата с късметчета:  Любов и то не една, не две, а цели три - внимателно една си избери!

Лъв

Не е тайна, че през тази година сте се раздали напълно в работата си и кариерата ви е била на първо място. Е, сега идва такъв период за вас, в който да обърнете повече внимание на личния си живот с вашия партньор. Постарайте се да отделяте повече време за почивка, медитация и размисъл. Бъдете любящ партньор и посрещнете новата година заедно с любимия ви човек, поставяйки ново начало за връзката ви.

От баницата с късметчета: Щастие ще те озари! Пътуване ти предстои! Стягай куфарите и събери пари за подаръци от топлите страни. Радвай се на всеки миг и хич не му мисли!

Дева

Навлизате във фаза на огромни промени и вероятно животът ви ще стане доста по-натоварен откъм работа и изисквания към вас. Не бива да се претоварвате и преуморявате, особено ако сте на управленски пост и трябва да взимате важни решения.  Ще имате шанс да започнете нова работа и да се отдадете на страстта си. През идната година здравето ви трябва да стане основният ви приоритет и да обръщате сериозно внимание на здравословното си състояние, режим на хранене и физическа активност. Освободете се от всичко нездравословно и вредно, както и от злонамерени хора в близкия ви кръг. Посрещнете новата година с нова здравословна рутина, към която да се придържате, за да се наслаждавате на наградите, които са плод на усилията ви.

От баницата с късметчета:  Здравето на теб се пада, най-голямата награда! Силата ще бъде с теб и ще те води към успех. Здравето е най-големият късмет.

Везни

Навлизате в следващ етап от живота ви, който се отнася до любовта, романтиката, страстта, желанията ви, семейството и децата. Ще успеете да се разделите с миналото ви и фалшивият образ, който сте изградили за себе си, за да разкриете вашето ново аз. Вероятно ще приключите с работата, която не ви носи удоволствие, но това ще ви помогне да сте още по-амбициозни в следването на мечтите ви. Днес, ще имате възможност да се освободите от всичко, което ви е тежало на сърцето и да преоткриете любовта на живота си.

От баницата с късметчета: Този месец те очаква щастлива новина, ала не казваме каква ще бъде тя!

Скорпион

Всички, които са ви подкрепяли в миналото ви, може би са се отдръпнали и са ви изоставили през тази година и е време да се освободите от целия емоционален багаж, който носите. Вероятно, ще ви се наложи да се сблъскате с някои неща от миналото ви, които отбягвате, но осмелите ли се да се изправите пред това, ще можете да се насладите на подаръците от съдбата. Ще ви се отворят нови възможности за преместване на друго място или пътуване в чужбина. Уроците, които сте научили през изминалата година, ще ви отведат към голямата ви цел и лична свобода. Сделките с имоти през идната година, ще да успешни. Посрещнете новата година с пищно празнуване заедно със семейството ви.

От баницата с късметчета:  Ще срещнеш нов приятел верен, който ще те награди със своята любов и вярност и нов път пред теб ще се отвори. Приятел верен в нужда ще ти подаде ръка.

Стрелец

След година на финансов разцвет и благополучие, сте осъзнали потенциалът си и силните ви страни. Навлизате в нова фаза, която ще насърчи по-добрата комуникация, реализирането на идеите ви, писане, търсене на нова информация и пътувания. През настъпващата година си търсете правата и гонете интересите си за всичко, което се отнася за бизнес, юридически дела, наследство и сделки. Подгответе се както за успехи, така и за неуспехи, водейки конструктивни разговори, но никога не забравяйте целта си. Вярвайте в себе си, защото знанията, които имате са най-голямото ви богатство, правете мъдри избори и мечтайте смело. Посрещнете новата година обещавайки си, че стрелите ви ще попадат точно в целта.

От баницата с късметчета:  Екскурзия до далечна и екзотична страна, а защо не и чисто нова кола!

Козирог

Тази година, която отлита днес, се характеризира с личностното ви израстване, много мъдрост и осъзнаване на потенциалът и дарбите ви. Идната година ще е белязана от целогодишно пътуване, финансово благополучие и сигурност. Загърбете всичко фалшиво и се съсредоточете върху това, което е истински важно за вас. Разполагате с всички качества и ресурси да привлечете приходите, които желаете да имате. Вярвайте повече в себе си, защото струвате много повече, отколкото си представяте. Ще имате избор как и с кого да посрещнете новата година.

От баницата с късметчета: Нова работа, ще отвори своята врата за теб! На хоризонта те очаква страхотна бизнес възможност. Хващай я и бягай напред към успеха.

Водолей

През тази година съдбата е тествала вашата вяра и доверие и следва да бъдете възнаградени. Звездите ще направят така, че за пръв път от много време, през следващата година късметът ще в на ваша страна и всички ще са доброжелателно настроени към вас. Ще сте на пътешествие към личностно развитие и самопознание. Метафорично ще се родите като един нов човек с различна визия и положителна промяна, реализирайки целият си потенциал. Промяната при вас ще бъде отвътре навън. Ще имате шанса да сте вашата най-добра версия и да се занимавате с това, за което сте родени и е ваше признание. Посрещнете новата година смирени и готови за дълбоко прераждане.

От баницата с късметчета:  Голям късмет спрял се е при теб! Очаквай изненада - Ще спечелиш голяма награда.

Риби

Вероятно, празничното настроение вече ви е обзело от факта, че сте успели да постигнете повечето от целите, които сте си заложили за годината, която ще изпратите днес. Звездите ще ви предоставят много възможности да реализирате една от мечтите си през идната година. Навлизате в нова фаза свързана с духовност, мечти, романтика и любов. Вашата утеха ще се крие в духовни практики, медитация и всичко свързано с Бог. Послушайте сърцето си за всички въпроси, касаещи любовта и връзката ви. Бъдете търпеливи и не губете вяра, ще можете да реализирате мечтите си, колкото и големи да са те. Посрещнете новата година без страх и отворени към прогреса.

От баницата с късметчета:  Романтична изненада те очаква скоро! Отвори душата си за любов и романтика, ще те прегърне любовта, дори и да не вярваш в чудеса.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.