Годината 2020 ще спомогне да завършите нещата, започнати в предишни години. Но в някои области ще преминавате през трудни периоди, изпълнени с много изпитания и изкушения. За вашето добруване ви препоръчваме да намерите време за повече покой и отдих - съветват ви звездите. Към края на годината вашите амбиции биха могли да се реализират. Вашата творческа страна ще излезе наяве. Периодите на интензивна работа с много труд ще са последвани от задоволителен релакс.

Любов:

През тази година ви предстоят много авантюри. Любовната ви връзка навярно ще се превърне в прекрасно положително преживяване през летните месеци. Ще можете да си партнирате много по-добре с вашата половинката, която ще ви подсигурява перфектната хармония и може би няма да се сблъскате с неудобни ситуации по отношение на вашето общение. Нуждаете се от повече романтизъм и интимност в отношенията си, за да привлечете желаният партньор.

Работа:

Тази година професионалният ви живот ще бъде по-удовлетворителен от предходната 2019-та година. Осъществяването на нови работни контакти не само ще подобри, а и ще разшири знанията ви. Тази година ще бъде от полза за консорциума. Това ще бъде мотивационен момент за вас, особено през пролетта. Някои от арт интересите ви ще дадат чудесни плодове. Съществува риск от липса на достатъчно време и ще сте на път да се откажете от изпълнението на амбициите си, но не се предавайте и не отлагайте, когато става дума за важни решения в кариерата ви.

Пари:

Внимавайте да не се впуснете в някакви екстравагантни разходи през тази година. Трябва да проверявате бюджета си от време на време, преди да извършите маркираните от вас покупки. Вероятно, месец март ще постави началото на доходоносен бизнес, а вашият изтънчено-финансов нюх ще ви помогне да печелите пари. Не се поддавайте на твърде много спекулации и промоции от всякакъв характер, защото има риск да затънете в нежелани финансови пясъци, най-вече през април и май, а също така през ноември и декември 2020 година. Като цяло, се очаква една задоволителна финансова година.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.