Овен

Може би ще си зададете въпросът, кое е най-голямото ми желание през тази Коледа? Шансовете за сбъдване ще бъдат толкова много, колкото светлините по целия свят. Вие ще бъдете изключително духовно променени и това ще се отрази като благодат за семейството и всичките ви приятели. Не спирайте да мечтаете за бъдещето, защото вие сте нишката, която ще се свърже с божественото.

Телец

Всички погледи ще бъдат насочени към вас тази Коледа, така че бъдете готови, как ще се представите на масата? Работили сте усилено и напълно си заслужавате празника. Не се отказвайте от идеите си, защото си заслужават. Оформя се късметче за кариерата ви, така че може да бъдете доволни. Така или иначе ще си прекарате щастливо.

Близнаци

Въпреки че Коледата ще се чувства малко хаотична, ала това ще зависи от тръпката ви за празника. Отнасяйте се към празниците като към приключение и няма да останете разочаровани. Може да планирате всичко, което искате и отново ще се озовете някъде на неочаквано за вас място. Днес се насладете на изненадата, която ще ви отведе към едно празнично пътуване.

Рак

Всичко, което ще искате тази Коледа, е да се чувствате близки с вашите любими хора. Отворете сърцето си за цялата любов. За да получите още по-голяма романтика, трябва да поемете рискът на любовта. Признаването на чувствата ви ще бъде трансформиращ процес. Независимо дали ви е писано да изтеглете късметче от баницата, може да очаквате растеж във всяко едно отношение.

Лъв

Семейните ви отношения ще бъдат на преден план в съзнанието ви през тази Коледа. Може би е време да запечатате този празничен миг с целувка към любим човек, да сключите ангажимент с бизнес партньор или просто да задълбочите междуличностните си връзки. Истинската сделка е заделянето на качествено време за другите през тази Коледа.

Дева

Това, което ще ви бъде поднесено на празничната маса е преди всичко много коледно спокойствие. Определено ще трябва да дадете нещо повече от себе си за вашите близки. Така че време е да подадете ръка за подкрепа и подаръци. Но не забравяйте да вземете подарък за себе си тази Коледа.

Везни

Вашето настроение със сигурност ще оживи купона през празничната Коледа. Най-вероятно ще бъдете олицетворение на радостта, креативността, страстта и младостта. Спомнете си вълнуващата невинност в очакването на Дядо Коледа,  който ще се плъзне по комина и ще остави подаръци под дървото. Празнувайте и се радвайте като децата.

Скорпион

Тази Коледа всичко, което искате, е да бъдете сред близките си хора. Ще ви бъде предоставено и ще получите сияещи усмивки от компанията. Прекарайте време със семейството си, подмладете домашната си среда и станете възможно най-уютни. Семейството е всичко, което трябва да означава за вас, така че отдайте им се изцяло.

Стрелец

Тази Коледа ще бъдете изключително заети в суматохата на празничната маса. Ще имате милион различни неща в ума си, така че намерете време да организирате мислите си и да се съсредоточите. С високите си енергийни нива и още по-висока духовна мощ, вие ще сте източник на интелектуално излъчване за всички през тази Коледа. Не пропускайте да споделите интелигентността си.

Козирог

През Коледа ще бъдете заобиколени от приятели и лакомства на празничната маса. Вдъхновението ви ще допълни коледната еуфория и ще изпълни сърцата на любимите ви хора. Задължително бъдете първи за празничната украса или подаряването, защото ще бъдете като художника вълшебник. Вашият коледен подарък ще бъде увеличаване на финансовото ви състояние.

Водолей

След тази Коледа може да не се чувствате такива каквито сте били преди. Това не означава непременно, че през самата Коледа ще се чувствате скептично, а напротив. Каквото и да се случи не се чувствайте подтиснати и направете всичко възможно да се изявите празнично, за да отговорите на очакванията на всички останали.

Риби

Егото ви ще остане на заден план през тази Коледа и вие ще бъдете като едно с цялата Вселена. Не подаръците или материалните неща ще ви носят радост, а божествения рог на изобилие от Рождеството. Освободете се от негативизма и пуснете духът си да празнува.

Весели празници!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.