Овен

С удължаването на престоя на Марс със сигурност ще се почувствате много по-развълнувани и уверени тази Коледа. Може да видите оттенък на романтика и нещо вълнуващо, което се появява във вашия живот. Може би това е начинът на Вселената да каже, че може да срещнете някой специален човек на коледното парти. Също така, вие ще бъдете най-предприемчиви с желание да участвате в почти всичко.

Телец

Венера ще разкрие нова глава в живота ви тази Коледа, но вместо да станете свидетели на това, вие ще се изгубите чувството за реалност и ще мечтаете за нещо напълно сюрреалистично. През това празнично време ще бъдете заобиколени от приятелите и семейството си, но по някакъв начин ще успеете да намерите начин да се отегчите и да се окажете в лошо настроение. Тази Коледа за вас е свързана с борбата с прибързаните емоции и начин да ги канализирате.

Близнаци

Това ще бъде отлична Коледа за вас, почти близо до това да бъде перфектна. Ще бъдете в отлично настроение, ще има много партита, на които да отидете и най-важното е, че през цялото време ще бъдете с партньора си. Това ще бъде безупречен празник за вас – гарантира Меркурий.

Рак

Коледа може да не е от най-благодатните за вас, но със сигурност ще ви помага да коригирате нещата с близките си хора. Така че тази година темата ще бъде погребване на негативизма и свежест в живота. Напускането на Луната от вашия знак е индикация за епизоди, включващи конфронтация. Така че, вашата Коледа ще бъде доста богата на събития.

Лъв

Днес вместо да се занимавате с купони, ще предпочетете уюта на домашната обстановка през тази Коледа. Освен това по този начин бихте могли да прекарате повече време с любимия човек. Избягвайте каквото и да било свързано с работата през целия коледен уикенд, а може би и след това. Попечителството на Слънцето обаче предполага нещо голямо, което ще се случва в кариерата ви, след тази Коледа.

Дева

Вероятно ще прекарате тази Коледа по обичайният начин както и преди. Ще има партита, домашни веселия, вечери и всичко останало както подобава. Единственото вълнуващо за вас време би било влизането на някой специален човек в живота ви. Трансформацията на Меркурий във вашия знак подсказва, че в живота ви ще има нов романтичен романс.

Везни

Тази Коледа ще бъде един незабравим празник за вас. Въпреки това обаче, не го съсипвайте с характерното си люлеещо се раздразнение. Венера във вашия знак гарантира, че ще получавате много любов от хората около вас. Освен това тази Коледа може да получите повишение на работното си място, така че ще има още повече причини да бъдете щастливи.

Скорпион

Не е изключено някой да ви развали настроението малко преди Рождество, ала бързо ще се отървете от черните мисли, защото знаете как да купонясвате. Тази Коледа ще получите шанс да бъдете домакин на празничното парти. Може би празника ще бъде доста припрян за вас, но в края на краищата определено ще си прекарате чудесно.

Стрелец

Пригответе се да получите подаръците за цял живот тази Коледа, тъй като 2020 година ще завърши подобаващо за вас. Любов, финанси, кариера, всеки аспект изглежда сортиран и през следващите дни ще има още по-добри изненади за вас. Възползвайте се максимално от този празник и се насладете, доколкото можете.

Козирог

Навярно ще бъдете от тези, които ще отговаряте за декорацията тази Коледа. Не са изключени някои недоброжелателни словесни фойерверки, свързани с работата или семейството. Тази Коледа трябва да бъдете толерантни и смирени.

Водолей

За съжаление, тази Коледа едва ли ще бъдете в най-доброто си настроение. Вероятно ще се притеснявате и ще се стресирате за най-тривиалните неща. Особено ако планирате партито, тъй като в този случай ще мислите за хората, които може и да не ви навестят. не са се появили. Опитайте и бъдете в коледно настроение и се отпуснете малко.

Риби

Може би нещата няма да се развият така, както искате да бъдат тази Коледа, но за сметка на това ще се окаже много по-добра за вас. Нептун може да ви накара да закъснеете малко по предстоящите празнични подготовки, така че по-добре приоритизирайте нещата си, за да се насладите на чудното време с приятелите си.

Весела Коледа!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.