Млада певица Елица разбуни духовете в "Капана", след като снощи тя и екипът й окупираха една от калдъръмените улички в квартала, за да запишат клип. Жълто ламборгини и няколко танцьорки се паркираха под фенерите  и станаха обект на спор "за  и против" подобни изяви.

Някои определиха музиката като чалга, а други вероятно заради английския текст- като поп. Обитателите на околните магазини и кафенета, които се надяват да превърнат "Капана" в арт средище, не скриха възмущението си, но в същото време снимките събраха и доста зрители.  

"След като Капана е място за "творчески индустрии" , няма проблем да се използва като декор за клипове. В крайна сметка е въпрос на избор кой каква музика харесва. редно е да сме толерантни към различните стилове" коментира един от зрителите. 

Елица работи от години в чужбина, има изяви в Лас Вегас, Гърция, Белгия, Турция. Пее поп и джаз. Брат й е актьор в Warner Bross, снимал e с Мартин Скорсезе и с Леонардо Ди Каприо. 

"Не съм разбрала, че някой е бил недоволен. Според мен снимките бяха като един малък празник в Капана. Някъде четох , че ламборгинито било фалшиво- напълно истонско си е и много от зрителите се снимаха с него. песента не е чалга , а поп, а снимките приключиха в 22 часа, за да не нарушаваме спокойствието в квартала. Избрах Пловдив за декор, тъй като живея тук и искам песента да бъде реклама за града. Иначе имах покани от Варна и Слънчев бряг за записа" заяви Елица за TrafficNews.bg. 

TrafficNews.bg