Везни

Септември обещава да бъде необичаен месец, но определено благоприятен до края. В една доста линейна картина обаче ще влязат малки черни облаци - неясноти и ситуации, които изискват вашето присъствие на ума. Въпреки това, през по-голямата част от месеца това може да бъде голямо натоварване за вас с непредсказуеми последици. Бъдете търпеливи и не правете импулсивни избори. За да решите и разрешите някакъв въпрос, изчакайте до края на месеца, когато неяснотите най-накрая ще се изяснят и вие ще можете да спокойно да действате.

Скорпион

В случай, че желанието от месеци наред е почивка и спокойствие, звездното небе ще ви го предостави в началото на септември. Навярно ще бъдете в отлично настроение, винаги на разположение, енергични, изпълнени с добра воля и отлични намерения, ще прекарате спокойна първа част от месеца почти във всички сектори. Това е месецът през който може да се справите с всякакви причини породени от  недоволство, отваряйки сърцето си. Въпреки това, от средата на септември небето се променя, бавно и отново ще се борите с изнервянето, объркването и променливите настроения.

Стрелец

Септември ще се превърне малък кошмар за вас още в самото си начало. Изнервен период, който за кратко ще ви опъне нервите, ала след това се очертава да бъде окуражаващ и динамичен. В първата си част за съжаление ще трябва да се справите със семейни и любовни драми, или битови проблеми, ситуации, които наистина биха могли да ви раздразнят.  Съхранете себе си и не изригвайте, защото скоро ще откриете спокойна и приятно хладна атмосфера. С навлизането на втората десетдневка, септември ще ви поднесе няколко приятни изненади, нещо, което ще ви зарадва и ще ви подтикне да имате повече увереност за в бъдеще.