Везни

Любовните ви отношения ще поемат към нови върхове. Ще имате време, което да посветите на своите близки, приятели и родители. Възможни са конфликтни ситуации с някои хора от близкото ви обкръжение през първата и третата десетдневки.

За известно време нещата ще тръгнат в погрешната посока, вероятно през последните няколко месеца от лятото. След това вашите умения в професионален план, ще бъдат възнаградени. Финансовият ви статус ще бъде относително добър. Опитайте се да задържите тази тенденция до края на месец ноември, след което съдбата ще се погрижи за това. Не се подвеждайте по екстравагантни покупки, особено през есента.

Скорпион

Може да изпитате някои неочаквани промени в житието си през този есенен месец. Също така може да откриете, че хората, които обичате от други градове или дори от други държави са на видно място във вашия живот. Приятели или роднини, които живеят в чужбина, могат да ви поканят да ги посетите. Използвайте тази възможност, за да укрепите връзките си и да разширите хоризонтите си.

В работната сфера най-вероятно ще се справите добре през ноември. Ще имате много възможности за разбирателство между вас и колегите ви по всички въпроси за екипната ви работа. През ноември планетарните позиции, вероятно ще ви помогнат да реализирате печалби по един или друг проект. В средата на месеца може да изпитате трудности в желанията си да подобрите финансите си.

Стрелец

През ноември ще откриете, че се стараете да помогнете на възрастните членове от вашето семейство. Трябва да прекарвате повече време с тези възрастни членове и да се грижите за тях. Вероятно, за да не ви притеснят, ще се опитат да скрият от вас здравословното си състояние, ала всъщност изпитват силна потребност от вашата подкрепа и присъствие. Трябва да използвате този шанс, за да проверите тяхното здравословно и психическо състояние.

Вероятно ще се наложи да положите много усилия, за да останете на върха на своя успех. Планетарните позиции са благоприятни за целият ноемврийски месец. Във финансово отношение, нещата са много над средното ниво. Нещо повече, ще имате възможност да купувате или продавате печелившо. Като цяло ноември месец ще бъде с много положителна финансова нагласа.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.