Везни

Сатурн ще ви помогне да си отворите очите и да спрете да правите неща, които не харесвате и не одобрявате, но вършите в името на това да съхраните връзката си. Март месец е вашият шанс да направите това, което поискате.

Ще се наложи да насочите вниманието си към някакви пропуски или грешки в работата ви. Необходимо е да бъдете съсредоточени като цяло, защото може и да не успеете да видите някои дребни грешки, които ще ви създадат сериозни проблеми.

Що се отнася до финансите, притокът ви на доходи може да се увеличи и да спечелите. Някои добри доходи от по-ранна инвестиция може да ви повдигнат настроението. Бизнесмените може да се притесняват от засилена конкуренция в началото на месеца.

През този месец здравето ви може да бъде добро. Пазете се обаче от някои проблеми с дихателната система. Стойте далеч от замърсени места. Ако проблемът продължава, посетете лекар, за да вземете мерки за отстраняване.

Скорпион

Единици ще бъдат онези от вас, които вероятно ще бъдат предадени от човека, когото обичат изключително силно. Опитайте се да направите всичко възможно, за да не се стигне до раздяла. Влюбените двойки нека продължат с по-голям устрем в своята връзка. Самотните ще трябва да се съсредоточат върху тези хора, които са в синхрон с техния характер. Не очаквайте през този месец кой знае какви чудеса в любовен план.

Развитието на вашата професионална кариера, вероятно ще ви мотивира да дадете най-доброто от себе си. Възможно е да бъдете назначени на по-висока длъжност или да има завишаване на паричното ви възнаграждение.

Бизнесът през този месец ще бъде относително вял, затова е необходимо да потърсите нови възможности за реализиране на пазарната ниша. Бъдете внимателни, тъй като този месец може да претърпите загуба на пари в брой, както и на кредитни/дебитни карти.

Внимавайте за здравето си през целия месец. Може да се наложи на диабетиците да следват инструкциите на своите диетолози, за да се спасят от допълнителни усложнения. Отдайте се на леки упражнения, посещавайте фитнеса или правете по-дълги сутрешни разходки.

Стрелец

Във връзка с личния ви живот има вероятност да се влюбите и да получите положителен отговор, за да влезете в дълготрайна романтична връзка. Този месец е благоприятно време да прекарате със своите близки и любими хора. На семейните може да им се наложи да проявят повече търпение.

През този месец е наложително да не се преструвате, че всичко е наред в работата ви, забелязвайки някои грешки и нередности от страна на колегите ви. Последствията могат да бъдат разрушителни за работните проекти.

Възможно е да се натъкнете на нови финансови предизвикателства, когато става въпрос за увеличаване на продажбите. Меркурий ви съветва да ги приемете, за да постигнете своите финансови цели. Около средата на месеца може да сключите добра печеливша сделка. Изобщо финансовото шоу ще бъде задоволително през март.

Относно здравето, високите нива на стрес могат да влошат състоянието ви. Също така през март е възможна появата на някои ставни болки. Не приемайте болкоуспокояващи медикаменти, тъй като това може да причини някои други здравословни проблеми.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.