Везни

Въпреки че желанието ви да угаждате е много силно, ще трябва да се научите да правите разлика между това да направите своя партньор щастлив или да робувате в името на любовта. Романтиката ще бъде по-цветна за вас, ако правите хубави неща, защото искате, а не защото се страхувате да не се харесате на любимия човек.

Бизнесът през този месец ще бъде относително вял, затова е необходимо да потърсите нови възможности за реализиране на пазарната ниша. Бъдете внимателни, тъй като този месец може да претърпите загуба на пари в брой, както и на кредитни/дебитни карти.

Скорпион

За вас и партньора ви е важно да израствате заедно като двойка, но също така трябва да проучите собствените си интереси, за да запазите индивидуалността си. Ако все още търсите нещо специално, тогава е разумно да намерите човек, който е в непрекъснато саморазвитие и е в състояние да се справи с евентуалните промени през целия месец.

Тези от вас, които се занимават в областта на медицината да имат готовност за натоварен график, тъй като работните им ангажименти ще нарастват все повече и повече през този месец. Способността ви да убеждавате хората, ще ви донесе повече клиенти и приходи за бизнеса ви.

Стрелец

Вероятно и този месец ще продължите да се връщате към старите си отъпкани любови и да се срещате със същия тип хора с едни и същи поведения. Учете се от грешките си сега и намерете някой, който наистина си струва времето, който наистина ще ви направи щастливи.

Бизнесът свързан с посредничество, онлайн оферти и продажби, най-вероятно ще процъфти през този месец.  Изглежда, не малка част от вас ще допуснат фрапантни грешки на работното си място, а това може да им коства сериозни санкции. Собствениците на фирми следва да бъдат особено внимателни, защото биха могли да бъдат неприятно изненадани, ако служителите им започнат да напускат в кратки срокове.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.