Везни

През първите няколко дни от този месец може да са доста обезпокоителни за семейните двойки, изглежда, че винаги не сте съгласни с нещата в любовта и ще се въвличате в спорове. Необходимо е да проведете честен разговор, за да стигнете до разумното решение на този проблем.

Скуката може би ще бъде едно от най-голямото ви предизвикателство през декември. Ще гледате сиво на работата си и едва ли нещо ще ви очарова. Намерете онази скрита искра в кариерата си, която ще ви вдъхне живец. Шансовете са прекрасни, за да откриете вдъхновение чрез някой колега, който ще върне доброто ви старо настроение.

Ако очаквате някой да ви върне парите, които сте отпуснали, това вероятно няма да се случи този месец. Това може да ви накара да се почувствате зле, тъй като разчитате на тази сума да платите сметките си. Усилията ви да спечелите повече пари вероятно няма да дадат плод.

Скорпион

Този месец се очертават проблеми между вас и партньора ви. Единият от вас би могъл да обвини другия в липса на обич. Вероятно ще прекарате повече от времето си в компанията на семейството си, а не в компанията на вашите приятели. Въпреки това, един от вас вероятно ще предприеме стъпка за възстановяване на връзката си преди края на месеца.

През този месец може да се случи инцидент, който може да ви накара да подозирате, че някои от колегите ви са били нечестни с вас. Не губете хладнокръвие. Проверете всичко първо, преди да се изправите обвинявайки. Вашето подозрение може да се окаже невярно.

Служителите могат да видят увеличение на доходите си, вероятно поради увеличение на заплатите и бонуси. Тези в бизнеса могат да очакват по-високи печалби поради увеличаване на покровителството на клиентите. Въпреки че някои незначителни прекъсвания в бизнес операциите могат да се появят, те лесно могат да бъдат разрешени.

Стрелец

Този месец ще бъдете изпълнени с романтични мисли и ще прекарвате дните си в мисли за партньора си. Това е идеалният момент да изразите любовта си към този, когото обичате. Ще намерите начини да подобрите игривостта си и да направите любовния си живот по - приятен.

Има вероятност да се подведете към методи, които са изпитани във времето или на нещо съвсем ново, което в момента набира популярност в професионалната ви дейност, по-добре заложете на научно потвърдените подходи. Декември не е време за експерименти.

Този месец може също да не е благоприятен за служителите в офиса, които имат други източници на доход, тъй като тези източници без заплати могат да пресъхнат. Инвеститорите на обаче могат да очакват огромни ползи този месец.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.