Рак

След дългите ви размишления за любовта и това, което искате от живота си, през юли ще се почувствате готови да продължите живота си с любимият за вас човек напълно отдадени на чувствата ви, идващи от сърцето ви. Разширете мирогледа си и продължавайте смело напред без съмнения, че изборът ви е правилен.

В средата на този месец може да откриете нови източници на доходи, които биха ви позволили да увеличите спестяванията си, като същевременно да имате допълнителни пари за закупуване на тези нови лични вещи, които отдавна сте искали да имате. Ако сте ангажирани с малък бизнес, през юли може да видите, че постигате целите си. Изглежда, че вашето оптимистично отношение ви служи добре.

Лъв

Вероятно, някои от вас ще се почувстват унили, без настроение през в началото на месеца. Би било добре в да се замислите, колко много хора имат по-сериозни проблеми от вашите. Няма как да мислите позитивно, най-добре ще бъде да „извикате“ вашата забравена увереност и тогава ще изкристализира ведростта във вас.

През първата половина на този месец може да се наблюдава намаляване на нивото на доходите ви. Тези в бизнеса могат да пострадат от пазарни загуби в резултат на неразумни решения. Служителите могат да бъдат изправени пред съкращения на заплати или понижения. Не изпадайте в паника, тъй като финансовото ви състояние може да се подобри в края на месеца. Може да намерите нови източници на доходи, а също и печалби от нови бизнес сделки.

Дева

Най-вероятно юли ще бъде белязан от семейни проблеми, които ще ви създават главоболия до вечерта. Отношенията ви са доста обтегнати, така че си спомнете за всички неизпълнени обещания и договорки, които са ви довели до това положение. За щастие нещата не са загубени и има шанс да върнете любовта и хармонията във връзката си.

За някои от вас този месец може да поднесе приятна изненада, като повишаване на заплатите. Тези от вас, които са в бизнеса може да видят повече от очакваната възвръщаемост на инвестициите. Въпреки това може да усетите и внезапно покачване на разходите. Внимавайте да не пропилявате финансовите си печалби, като се впускате в лудо харчене на пари.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.