Рак

На семейните двойки ще им се наложи да преодолеят напълно своите неразбирателства, каквото и да означава това. Влюбените двойки също ще трябва да забравят някои търкания помежду си, ако желаят връзката им да бъде увенчана с любов и романтика в близкото бъдеще. Неангажираните ще имат сериозни предпоставки за нови запознанства, но ще трябва да обърнат внимание на своя подход към търсенето на специален партньор. Октомври - месец на приливи и отливи в личен план.

Изглежда, не малка част от вас ще допуснат фрапантни грешки на работното си място, а това може да им коства сериозни санкции. Собствениците на фирми следва да бъдат особено внимателни, защото биха могли да бъдат неприятно изненадани, ако служителите им започнат да напускат в кратки срокове. Бизнесът свързан с посредничество, декорация, козметика и хазарт най-вероятно ще процъфти през този месец. Октомври е благоприятен за закупуването на ново превозно средство за лични или за бизнес цели. Въпреки финансовата благодат, трябва да внимавате много, защото и най-малката грешка, може да ви принуди да заплатите висока сума пари, а това ще ви коства много време, за да компенсирате съответните загуби.

Лъв

Ако ви измъчва чувството, че не сте казали всичко на любимият си човек, през този месец ще трябва да намерите кураж, за да го направите, изразявайки изцяло своите мисли и чувства. Влюбените двойки най-вероятно няма да се сблъскат със сериозни проблеми, освен с ежедневните такива. Неангажираните ще изпаднат в такива ситуации различни от досегашните, че няма да се осмелят да търсят алтернатива. Това, разбира се ще доведе до известен застой в желанието ви за създаването на нова връзка. Не правете отчаяни опити до 22 октомври.

Работата, която е свързана с пътуване в страната и извън нея, вероятно ще бъде за дълъг период от време, свързана с много труд до късни часове. Това не само ще се отрази на здравето ви, но има вероятност да ви принуди да си вземете отпуск, което пък ще намали вашето възнаграждение. Като цяло, работата ви ще бъде оценена подобаващо. Хората, които се занимават с бизнес ще имат възможността да спечелят повече пари. Наблегнете на инвестициите, които са свързани с плодове, зеленчуци и житни култури. В края на месеца, може да очаквате още по-голямо насърчаване на вашия бизнес.

Дева

Единици ще бъдат онези от вас, които вероятно ще бъдат предадени от човека, когото обичат, изключително силно. Опитайте се да направите всичко възможно, за да не се стигне до раздяла. Влюбените двойки нека продължат с по-голям устрем в своята връзка. Самотните ще трябва да се съсредоточат върху тези хора, които са в синхрон с техния характер. Не очаквайте през този месец кой знае какви чудеса в любовната картина.

Развитието на вашата професионална кариера, вероятно ще ви мотивира да дадете най-доброто от себе си. Възможно е да бъдете назначени на по-висока длъжност или да има завишаване на паричното ви възнаграждение. Бизнесът през този месец ще бъде относително вял, затова е необходимо да потърсите нови възможности за реализиране на пазарната ниша. Бъдете внимателни, тъй като този месец може да претърпите загуба на пари в брой, както и на кредитни/дебитни карти.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.