Рак

През ноември може да откриете, че сте малко съкрушени от поетите отговорности. Опитайте се да поддържате баланс между работата и връзката си. Вероятно ви предстои едно дълго житейско пътуване и ще имате семейни задължения, които чакат само вас. През този месец ще трябва да намерите баланс между всички тези неща в личен план.

Звездите ще ви насърчават, помагайки ви да продължите усърдната си работа, без да изпитвате много големи затруднения, особено през първата част от месеца. При един по-добър и професионален бюджет може да реализирате много повече печалби през втората и третата десетдневка. Финансовата реколта от предишните месеци ще бъде събрана.

Лъв

Този месец ще приключите с лекомисленото общуване от последните седмици. Отделете време да се отпуснете и да въведете ред в мислите си. Колкото и да сте се любители на щедрите купони и безсмислените заигравки, има някои чакащи ви отговорности, за които трябва да се погрижите. Използвайте това време, за да поемете в правилната посока.

Съществува риск от липса на достатъчно време и ще сте напът да се откажете от изпълнението на амбициите си, но не се предавайте и не отлагайте, когато става дума за важни решения в кариерата ви. Внимавайте да не се впуснете в някои нежелани разходи през ноември. Трябва да следите стриктно бюджета си, преди да извършите каквито и да било покупки. Вероятно този месец ще постави началото на един добър бизнес.

Дева

През ноември липсата на концентрация може да ви разочарова, особено когато сте амбициозни и имате какво да правите. Не бъдете прекалено твърди към себе си. Ще се почувствате доста стресирани, но това е призив за намиране на стратегии за справяне. Не забравяйте, че стресът в живота няма да изчезне, но промяната във вашата среда, може би кратка почивка, ще ви помогне да преоцените нещата в личен план.

Можете да очаквате с нетърпение ноември, като време за извличане на ползите от упорития ви труд. Уважението, признанието, парите и растежа ще дойдат при вас в големи количества този месец. Сега сте в добра позиция да приложите идеите си в действие и ще се почувствате много доволни от посоката на своя живот, какъвто е в момента. Месецът ще се окаже тест за вашите финансови познания и може да получите относително добра оценка.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.