Рак

Този месец любимият ви човек ще заема съзнанието ви непрекъснато. Ще почувствате окрилени, за да предадете истинската сила и смисъл на вашите любящи чувства. Препоръчително е за тези, които имат връзка от известно време, да обръщате внимание на това, от което се нуждае партньорът ви, за да избегнете влошаване на взаимоотношенията.

Месецът ще започне наистина силно, що се отнася до вашите финанси, но това не означава, че трябва да влизате в рискови бизнес сделки. Ако планирате да инвестирате спестяванията си, не забравяйте да прецените възможностите си, за да избегнете финансовите клопки. Също така трябва да имате ясна финансова цел, за да можете да вземате по-добри решения.

Лъв

Това ще бъде вълнуващ месец за вашето любовно житие. Може да прекарате няколко отлични дни с партньора си, но може и да имате някои разногласия, които могат да развалят романтичната атмосфера. Семейните двойки да положат всичките си усилия, за да направят връзката си още по-крепка.

Възможно е да сте в нерешително настроение по отношение на вашите финанси през май.  Ще има парични въпроси, по които трябва да вземете решение, но вероятно ще се чувствате объркани. Говорете с партньора си за нещата, които ви притесняват, така че и двамата да излезете с решение, което ще бъде най-доброто за вашето семейство. 

Дева

Връзката ви ще има допълнителен ентусиазъм в сравнение с предходните месеци. Поради това не бива да си позволявате да се задържате у дома. Вместо това излезте и оцветете градският пейзаж, отдайте се на нещо забавно и вълнуващо заедно с половинката ви. Дните, които ви предстоят през май, ще бъдат чудесни за романтика.

През май ще се случи нещо неочаквано, което ще ви принуди да похарчите значителна сума пари. Хубавото е, че ще имате достатъчно резерви, които можете да използвате при извънредни ситуации като тази. Не позволявайте на финансовите проблеми да се превърнат в източник на стрес.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.