Рак

Лошите времена са също толкова част от една връзка, колкото и добрите времена. През февруари ще се наложи да се научите да гледате на нещата от гледна точка на партньора си, да признавате всякакви неправомерни действия и да се учите от грешките, които сте направили. Трябва да имате опрощаващо сърце, за да накарате връзката ви процъфтява.

Ще се наложи да предприемете някои действия за възстановяване на финансовото ви състояние след сериозните разходи през отминалия месец. Опитайте се да отделите повече време, за да ангажирате своето мислене върху непредвидени и неочаквани разходи. През февруари ще трябва да бъдете предпазливи на работното си място, тъй като има вероятност да бъдете подложени на риск от загуба на работната си позиция.

Лъв

Ако планирате този месец да спечелите нечие сърце или възнамерявате да изведете текущата връзка на по-дълбоко ниво, тогава си дайте време да прецените по-внимателно възможностите си. Ще се почувствате по-добре, ако се изправите пред критичните ситуации, вместо да ги избягвате. Не очаквайте обаче нещо по-различно през февруари.

Проектите, върху които работите, вероятно ще бъдат провалени и едва ли ще успеете да приключите ефективно месецът. Вероятно, ще е за добро, за да подсилите своята мотивация. Февруари вероятно ще ви се стори малко негативен по финансовите въпроси. Може би, ще установите, че когато имате необходимост от пари, повечето приятели и роднини изглеждат някак си далечни.

Дева

През февруари може да има дни, когато смятате, че този, на когото сте отдадени, е твърде зает, и не ви обръща достатъчно внимание. Необходимо е да проявите  търпение и разбиране, но също така трябва да знаете и кога да поставите удивителен знак. Намерете тактичен начин да изразите желанието си за привързаност, без да прозвучите агресивно.

Вероятно, ще ви се наложи да показвате изненадващо практичен характер на работното си място. Това в крайна сметка ще даде много по-добри и ефективни резултати. Подгответе се да похарчите парични средства за семейството и близките приятели през февруари. Времето е добро за всякакви финансови действия, купувайте или продавайте без притеснения.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.