Рак

Ако сте самотни и отчаяно търсите любов, може да видите мечтата си сбъдната през този месец. Не позволявайте на срамежливостта си да надделее и да ви попречи да изразявате чувствата си. Семейните двойки трябва да бъдат по - толерантни и грижовни, за да могат да разрешат разногласията си.

Вашата финансова перспектива изглежда мрачна през първата половина на този месец, тъй като доходите ви могат рязко да спаднат. Ако сте служител, можете да получите забележка от началника си и да претърпите понижение и намаляване на заплатата.

Хората, занимаващи се с бизнес, могат да видят ръст на печалбите този месец. Разходите им обаче могат да следват същата посока. Последната седмица от декември обаче може да ви донесе финансово спокойствие с обещанието за по-добра финансова перспектива през следващия месец.

Лъв

Вероятно през декември ще забележите, че срещате препятствия и недоразумения с партньора си. Въпреки че може да са незначителни, те може да ви причинят известно нарушение на потока и енергията между вас двамата. Някои области от връзката ви се нуждаят от вашето внимание.

Вашите грешки в миналото, може да ви накарат да се страхувате от настоящето в професионален план. Не позволявайте на миналото да управлява живота ви. Ако сега сте в сянка, вашият вътрешен свят със сигурност ще се обърне към светлината на празничният декември.

Внимавайте с хората, които ви предлагат финансови схеми, които предлагат бърза възвръщаемост за кратък период от време. Ако имате допълнителни пари, инвестирайте във фирми, ориентирани към растеж, където можете да печелите безопасно и стабилно. 

Дева

Ще започнете да кроите планове за почивка от работа, само за да прекарате известно време изключително с партньора си. Можете да очаквате щастливо събиране до средата на месеца. Тези от вас, които мислят да се венчаят, ще видят известен напредък в този аспект.

Към средата на месеца може да успеете да създадете нови източници на доход, които да ви позволят да надминете дори бюджетните си цели. Преди изтичането на месеца обаче служителите могат да страдат от съкращения на заплати, докато работещите в бизнеса могат да направят допълнителни разходи поради жалби на клиенти.

Недвижимите имоти са друга добра област за инвестиране, тъй като увеличаването на стойността на земята и имотите може да увеличи финансите ви. Бъдете отворени за всякакви  възможности, но винаги внимателно претегляйте нещата, преди да вземете каквото и да е решение.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.