Рак

На път сте да излезете от зоната на здрача и лошия късмет, за да проучите непознатите си възможности. Навярно, настроението ви ще бъде много по-приповдигнато, отколкото сте очаквали. Някои от вас със сигурност ще бъдат щастливи късметлии. Каквото и да поискате, ще го получите лесно, каквото и да посеете ще процъфти, а това от своя страна ще повиши увереността ви. Може да получите прозрение, за да утвърдите своите представи за живота и навярно ще се насладите на приятните изненади през декември.

Лъв

През този месец ще имате много по-добър шанс за романтика в отношенията ви и периодът ще е благоприятен за годеж или бракосъчетание. Декември може да се окаже финансово силен период за вас. Лесно ще успеете да спестявате и увереността ви ще скочи осезателно на горе. Промяната в кариерата е много вероятна, която ще доведе до сериозни и впечатляващи резултати на работното място. Във всички области на живота ви нещата ще просперират, независимо дали сте се фокусирали върху образованието, благоденствието, семейният или любовният ви живот.

Дева

Този месец ще бъде абсолютно благоприятен за вас, тъй като ще бъдете силно концентрирани върху работните си проекти и най-вероятно ще бъдете особено насърчени в работата си. Това определено ще бъде отчетено от съдбата и навярно ще ви се отплати с много радост и благоденствие. Финансовото ви състояние вероятно ще се подобри и ще се радвате на добро здраве и приятен личен живот. Този месец ще бъдете високо оценени и признати, и хората ще се вслушват в това, което ще ги посъветвате. Ще бъдете привлечени и към самоусъвършенстване. Може би, ще се справите както винаги, но се заредете с повече реализъм и благоразумие.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.