Рак

Този месец трябва да ви даде достатъчно време да помислите за романтичното си бъдеще. Най-добрият ви залог е да се отървете от миналото и да направите път за нова промяна. Ако чувствате, че връзката ви ви дърпа надолу, направете крачка назад, ако трябва. Отделете това време, за да се излекувате и да се възстановите, и ще се върнете много по-силен и по-издръжлив.

 

Лъв

Главата ви ще бъде пълна с идеи за бъдещето! Ако не сте там, където искате да бъдете, не се притеснявайте, всеки ден е нов шанс за вас да промените нещата! Започнете да визуализирате и проявявате живота, който искате, предприемете реалистични и практични стъпки, за да стигнете до там, и ще постигнете успех! Бъдете силни, продължавайте да работите усилено и бъдещето ви ще бъде светло.

 

Дева

Може би има проблем, който е скъп на сърцето ви и витае в главата. Този месец е идеалният момент да се заемете с него! Изразете себе си, изкажете своята истина и ще изпитате резултати! Ако е за благотворителна кауза, бъдете шампион на промяната в собствения си кръг и ще насърчите другите да направят същото.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.