Овен

Семейният ви живот изглежда щастлив през месец октомври. Вашите отношения с родствениците ще се подобрят, като в крайна сметка ще укрепят връзките ви. Вашето здраве може да е наред. Любовният ви живот, от друга страна, вероятно ще остане на заден план. Това може да раздразни партньора ви. Възможно е да се наложи да положите искрени усилия, за да си върнете привързаността. Вашето финансово положение може да бъде несигурно. Харченето на пари за ненужни неща може да натовари месечния ви бюджет. Поради монотонния график може да не успеете да дадете най-доброто от себе си на работа. Може да търсите по-големи шансове да започнете отначало в кариерата си. Някои от вас може да се наложи да пътуват в чужбина за по-добри професионални перспективи. Това може да ви помогне да установите нови контакти, които могат да ви бъдат от полза. Сделките с имоти могат да бъдат доходоносни.

 

Телец

Може да направите успешен старт в кариерата си. В резултат на вашата искреност може да придобиете дългоочаквани финансови печалби. Това може да бъде от полза за вашето икономическо състояние. Вашето здраве може да изисква особено внимание. Леки болки могат да ви смущават. В резултат на това семейният ви живот може да бъде нарушен. Успокойте страховете на близките си, като ги уверите във  вашето благополучие. На романтичния фронт може да се сблъскате с трудности. Поради недоразумение партньорът ви може да пожелае да се раздели. Опитайте се да възвърнете  любовният ви живот към нормалното. Пътуване до екзотично място с любимия ви може да бъде точно нещото, което да възобнови страстта ви. Имуществените въпроси могат да бъдат отложени към края на месеца.

 

Близнаци

Романтичният живот може да бъде особено обещаващ през този месец. Вашият партньор може да даде приоритет на вашите чувства пред всичко останало, като по този начин заздрави връзката ви. Финансовото ви състояние може да се подобри, което ви позволява да закупите автомобил от висок клас или скъпо устройство. Вашите близки вероятно ще подкрепят вашите житейски избори и може да останат до вас през добри и лоши моменти. От друга страна, вашето здраве може би ще бъде над нивото, което е чудесна новина. Избягването на негативизма вероятно ще ви поддържа психически уравновесени и спокойни. В работен план няма място за безпокойство и резултатите ще бъдат стабилни и ефективни. Пътуване в чужбина може да донесе късмет на някои от декадите. Може да успеете да сключите много добра сделка с недвижими имоти.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.