Овен

През октомври, влюбените двойки вероятно ще имат възможност да дискутират, кое е поправимо и кое следва да бъде поправено. Като цяло, този месец е благоприятен в личен план. През първата половина от месеца за самотните не се очертава да срещнат препятствия, с които са се сблъсквали в миналото и са ги дестабилизирали няколкократно. Така, че нека да продължат с повече увереност своята романтична сантименталност. 

Възможно е, да се сблъскате с различни трудности в професионалната сфера през този месец. Има вероятност някои от вас да бъдат прехвърлени на друга длъжност, която няма да ги удовлетвори. Във финансов план разходите ще се увеличат, поради много причини. Онези от вас, които работят на свободна практика, има вероятност да бъдат лишени от комисионната, която им се полага. Октомври се очертава да бъде особено труден в сферата на бизнеса и кариерата.

Телец

През този месец, вероятно ще се наложи да се ангажирате по-сериозно, заличавайки онези негативни мисли, които по една или друга причина, са ви създали проблеми през лятото. Семейните двойки ще имат проблеми до 15 октомври и трудно ще се концентрират, за да изгладят някои спорни моменти. Неангажираните да избягват вземането на окончателни решения за нова връзка. Едва към края на месеца, могат да направят нови стъпки в търсенето на любов и романтика.

Ако сте шефове, най-вероятно ще имате огромна и сериозна подкрепа от своите служители, което ще доведе до много добра ефективност в работата. Като цяло, за хората работещи в търговията, октомври ще бъде „есенен“ - понякога слънчев, а в повечето случаи дъждовен. Във финансов план, всяка една инвестиция, най-вероятно ще има добра възвращаемост. Ще бъде добре, ако всяка една десета част от вашите печалби, влязат към спестяванията ви. В случаи, че продавате автомобили и части за тях, бихте могли да се радвате на доста приятни печалби.

Близнаци

Някои от вас, ще намерят най-доброто решение за текущите си проблеми в личен план. Ще постигнете желаното спокойствие, след като стигнете до споразумение по един или друг казус в семейството ви. Влюбените двойки ще се наложи да изчакат малко, за да си възвърнат хармонията, разклатена през септември. Нека бъдат спокойни, този месец ще им поднесе венеца на добрите взаимоотношения. В началото на октомври, самотните може би ще търсят на друго място онова, което са изгубили през отминалия месец.

Месецът на златната есен ще бъде задоволителен, както в кариерата ви, така и във финансов план. Би било добре да продължите вашата финансова концепция, за да разширите успешно бизнеса си. След 12 октомври, най-вероятно ще се засили потокът от клиенти към вашата фирма. Пожелайте си успех!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.