Овен

През този месец, необвързаните могат да бъдат подложени на семеен натиск - да се обвържат с брак. Що се отнася до семейните двойки, може да се наложи да поддържате мир и хармония през целия месец март.

Онези от вас, които работят на свободна практика, има вероятност да бъдат лишени от комисионната, която им се полага. Март се очертава да бъде особено труден в сферата на кариерата.

Бизнесмените може да намерят време да организират нещата и да изготвят финансова стратегия, за да прокарат своите перспективи. Периодът от средата на месеца изглежда добре в това отношение.

Във връзка със здравето може да няма големи здравословни проблеми. Внимавайте обаче за вирусни инфекции. Може да е разумно да се вземат предпазни мерки.

Телец

Обвързаните двойки могат да бъдат стресирани от различни видове ситуации. Това би могло да разруши хармонията в романтичните отношения. Брачните двойки могат да се радват на умерени семейни взаимоотношения.

През този месец трябва да си осигурете спокойна работна атмосфера. Ако водите разговори, които ви напрягат, сменете темата по-често и си намерете повод за оправдание.

Във финансов план, всяка една инвестиция, най-вероятно ще има добра възвращаемост. Ще бъде добре, ако всяка една десета част от вашите печалби, влязат към спестяванията ви. В случаи, че продавате автомобили и части за тях, бихте могли да се радвате на доста приятни печалби.

Поради текущите движения на планетите, може да се наложи да бъдете доста внимателни, когато става въпрос за вашето здраве. Ако имате някакви симптоми на проблем, незабавно посетете Вашия лекар.

Близнаци

Желанието ви да имате прекрасна, романтична и хармонична любовна връзка, през този месец ще бъде доста осезаемо. Ще намерите пътя към сърцето на партньора ви и ще се отправите в една и съща посока, благодарение на разбирателството помежду ви. Предстои ви положителна промяна след ревизия на всичко случило се до момента в личния ви живот.

Планетите, свързани с вашата професия, могат да ви държат активни в професионален план през този месец. Вероятно ще се наложи да вземете някакво глобално решение, свързано с професията, но след като обмислите всички дългосрочни плюсове и минуси.

Според текущите планетарни разпределения, вашият приток на парични средства вероятно ще се увеличи през март. Ако търсите да закупите ново място на пребиваване, този месец може да е точното време според Меркурий. Очаквайте някои парични облаги в края на месеца.

Планетарното разпределение не предполага да имате сериозни здравословни проблеми през този месец. Възможно е да възникнат частични симптоми - предимно на умора. Посещавайте фитнес залата, за да останете във форма през целия март.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.