Овен

Минало нараняване може да ви държи зазидани във вашата емоционална крепост, като попречи на истинската любов да навлезе в живота ви през този месец. Ако сте самотни, оставете миналото зад гърба си и си дайте шанс да се запознаете с нови хора. Ще срещнете сродната душа  точно когато най-малко го очаквате.  

Опитайте се да избягвате всякакви нежелани спорове и конфликти, защото може да загубите изключително важни клиенти, което от своя страна ще се отрази на финансовото ви състояние. Освен всичко това, звездите ви съветват да се погрижите за здравето си, тъй като прекомерното натоварване, може да ви извади извън строя за дълъг период от време.

Телец

Очертава се месец на възход и падения. Има вероятност да попаднете между семейната обич и страстната авантюра. Трета страна може да е минала любов, която все още ви преследва, или спомен за лоша връзка, която сте имали. Ще се наложи да се освободите своевременно, така че сегашната или предстоящата ви връзка или семейна обич да има място за растеж и разцвет.

Поощряването на вашата инициатива ще продължи, но за сметка на това, някой от вас няма да могат да разчитат на подкрепа от своите колеги. Опитайте се да не се предоверявате на колеги, които не познавате достатъчно добре, защото могат да преиначат казаното от вас. Меркурий ще ви предостави много възможности да подобрите финансовото си състояние през този месец.

Близнаци

Способността ви да показвате любов е безгранична. Въпреки че е добре поддържате на връзката си, вие също трябва да практикувате повече сдържаност, за да поддържате партньора си жаден за още и още. Това също ще ви предпази от загуба на интерес и този месец.

Най-вероятно ще имате възможността да разширите бизнеса си значително през месец февруари. Ако се занимавате с внос или износ, тогава успехът ще бъде изцяло ваш. Има голям шанс да получите много добър приток от доходи. Фирмите занимаващи се с транспорт и производство на стоки, ще постигнат значителна финансова ефективност.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.