Овен

През месец декември разногласията между съпружеските двойки вероятно ще бъдат по - често срещани. Прекарвайте повече от свободното си време с партньора си, за да усетите балансиран поток от енергия. Тези възходи и падения във връзката ви са само временни.

Декември месец ще бъде изпълнен с късмет за вас, тъй като бонуси, увеличение на заплатите и други финансови стимули могат да запълнят паричната ви карта. Ако сте заели на някой пари, може да получите плащането с лихвите, ако има такива.

Преди края на декември можете да генерирате средствата, необходими за започване на амбициозни проекти. Можете също така да правите някои бизнес пътувания и да реализирате нови бизнес връзки, които ще ви предоставят началото на печеливши инвестиции.

Телец

Страстта между вас и партньора ви вероятно ще се засили през този месец. Възможни са критики към вас относно шеговитото ви поведение. Ала това едва ли ще ви попречи да се насладите на чувството, което носи любовта. Ако сте неангажирани, някой вероятно ще разкрие своите романтични чувства към вас. Може да очаквате с нетърпение вълнуващите дни на откритията.

Можете да възвърнете стария си статут и да спечелите отново доверието на работодателя си, като положите решителни усилия да преследвате върхови постижения в определената ви роля. Нещата до края на месеца ще се озарят малко за вас. 

Изглежда, че декември е благоприятен месец за извършване на нови инвестиции и въвеждане на нови планове в действие. Би било разумно да не вземате прибързани решения, които биха могли да повлияят на вашата финансова стабилност. Също така е препоръчително да ограничите разходите си през този месец.

Близнаци

Предстои ви един прекрасен декемврийски месец. Ще прекарате повече време с любимите си хора и ще ги накарате да се чувстват специални и обичани. Отношението ви към живота ще бъде много по - добро този месец. Ще се справите спокойно с проблемите си и едва ли ще изпуснете нервите си.

Ако сте фирмени служители, бихте могли да очаквате сериозен приток на доходи през първата половина на този месец, тъй като приходите ви в работата ви могат да скочат стремително. Като цяло благоприятен месец в сферата на кариерата.

Хората в бизнеса биха могли да получат финансово благосъстояние, тъй като печалбите изглежда ще се увеличават. Тези, които наскоро инвестирали в сферата на услугите ще извлекат огромни дивиденти.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.