Овен

Искате повече от живота и сте решени да го получите! Ключът е да излезете от зоната си на комфорт и да сте готови да се изправите пред нови предизвикателства и преживявания. Вселената ще ви води и помага, така че не се страхувайте да изследвате неизвестното! Изберете правилния път, който ще ви позволи да бъдете свободни и автентични.

 

Телец

Време е да влезете в светлината на прожекторите! Бяхте пренебрегвани толкова дълго, че сте забравили истинската си стойност! Този месец накарайте другите да разберат повече за вас, покажете уменията си и изнесете посланието си на света. Ще се изненадате колко сте се сдържали! Действайте и се освободете завинаги от стандартите на обществото.   

 

Близнаци

Този месец ще преживеете нов процес на себеоткриване! Ако напоследък светът не е бил мил с вас и вместо да се опитвате да промените обстоятелствата си, най-добре е да започнете отвътре. Колкото повече се занимавате с вашите най-дълбоки и най-лични въпроси, вие приканвате изцеление да преобрази живота ви. Това скоро ще рефлектира върху вашата кариера, връзка, здраве и финанси!

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.