Овен

През януари най - сетне ще се освободите от натрупаното напрежение през изминалата година. Имате нужда да разговаряте за чувствата си, тъй като рискувате да вземете неправилно решение, което ще повлияе на връзката ви. Независимо дали искате да изразите положителна емоция, или обратното, то трябва да споделяте с любимият си човек до вас.

Концентрирайте се върху работата, защото прекалената празничност може да ви е направила мудни. Бъдете нащрек относно някои ваши колеги, които не са такива, за каквито се представят. Бъдете открити и незлонамерени, освен това може да откриете много факти, които досега не сте забелязвали.

На път сте да уредите финансови взаимоотношения с лице, които познавате отдавна. През този месец неочаквани събития могат да ви донесат неимоверен финансов късмет. Не пренебрегвайте малките неща по отношение на финансовите въпроси, доста често в тях се крие отговорът, който търсите.

Телец

Отворете очите си и се огледайте около вас през този януарски месец. Има толкова много неща, за които да сте щастливи. Положителното мислене ще ви помогне да се справите и в най-напрегнатите ситуации в семеен или любовен план. Някой от старите ви проблеми може да бъдат преекспонирани, не се поддавайте на миналото. Крайно време е да разрешите семейните си конфликти веднъж завинаги.

През януари трябва да бъдете подготвени за извънредни ситуации на работното си място. За някои от вас предстоят пътувания свързани с работните ангажименти. Към средата на този месец се очертава необходимостта от бързи реакции, защото работната динамика ще премине към зашеметяващи обороти.

Някои от вас ще останат изненадани от развитието на финансите по неприятен начин. Вероятно не сте предполагали, че може да се стигне до такива шокиращи факти, заради елементарни грешки в бюджетът. Вземете бързи мерки, за да предотвратите подобни финансови шамари през следващите месеци.

Близнаци

Януари се очертава да бъде стабилен в личен план. Семейните и влюбените двойки, едва ли ще навлязат в период на конфронтации. Същевременно ще бъдете всеотдайни и добри във взаимоотношенията си получавайки и давайки безценни съвети.

Оставете тази вътрешна сила да ви води в професионален се придържайте към всичко, което знаете най-добре. Разрастването на кариерата е ваш приоритет, а вие ще сте готови да работите за него усърдно, отдавайки необходимото. Останете в тази си позиция, за да имате предимството да съблюдавате всяко едно звено в работният процес.

За представителите на зодия Близнаци месец януари ще бъде благоприятен за финансова стабилизация. Още в началото на месеца се насочвате към дългосрочни цели. Очаквани и неочаквани доходи от повече от един източник са напълно възможни. Като цяло, парите ви ще са всичко, за да реализирате своите финансови цели.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.