Козирог

В семеен план, добрите ви намерения ще бъдат оценени, стига да удържите на своите обещания. Влюбените двойки ще имат известни проблеми през първите няколко дни, но това ще им даде възможност да се мобилизират, за да бъдат по-внимателни един към друг. Ако сте самотни, не давайте много обяснения, относно вашите намерения на близки до вас хора, тъй като бихте могли да бъдете неприятно изненадани.

През октомври трябва да бъдете изключително внимателни на работното ви място. Опитайте се да избягвате всякакви нежелани спорове и конфликти, защото може да загубите изключително важни клиенти, което от своя страна ще се отрази на финансовото ви състояние. Освен всичко това, звездите ви съветват да се погрижите за здравето си, тъй като прекомерното натоварване, може да ви извади извън строя за дълъг период от време.

Водолей

Ако очаквате голямата любов, октомври със сигурност не е месецът, който ще промени съдбата ви в личен план. Може да изпитате приятни моменти и дълбока нежност с половинката си, но при някои от вас, чувството за вина, страдание от любов, кавги или неразбирателства, ще ви съпътстват до последният ден на този месец.

Относно вашата кариера и бизнес, този месец може да ви осигури някои добри възможности за израстване в кариерата и повишаване на печалбите. За онези от вас, които работят в държавния сектор, вероятността заплатата ви да бъде увеличена е положителна. Възможно е да получите нови работни ангажименти, които ще влеят допълнителни средства в банковата ви сметка. Този месец може да се окаже изключително добър за вас, инвестирайки в автомобили, електронни уреди, черна и бяла техники. Въпреки това, не надскачайте „сянката“ си, поемайки големи рискове, които биха могли да дестабилизират финансовото ви състояние.

Риби

Първите седмици от месецът с падащите листа, се очертават дъждовни дни за романтиката и еротиката. Въпреки това, ще се радвате на няколко добри дни през този месец, които да споделите с любимата си половинка. При семейните двойки не се очертават сериозни промени от обичайните познати. През втората половина на октомври, самотните ще бъдат объркани в своите действия.

Ще се наложи да предприемете някои действия за възстановяване на финансовото ви състояние след сериозните разходи през отминалия месец. Опитайте се да отделите повече време, за да ангажирате своето мислене върху непредвидени и неочаквани разходи. През октомври ще трябва да бъдете предпазливи на работното си място, тъй като има вероятност да бъдете подложени на риск от загуба на работната си позиция или пък да бъдете преместени на друго място, което ще се окаже не по ваш вкус. Но, ако съумеете да впрегнете целият си професионален ресурс, нещата ще се подобрят и към края на месеца ще останете доволни от своя напредък.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.