Козирог

Съживете връзката си, като направите нещо креативно през този месец. Брачните двойки може да им се наложи да планират нещо специално, за да направят връзката си по-романтична. Едно кратко пътуване с удоволствие би било идеално за края на този месец. Партньорът ще ви изненада с прекрасен жест. Очаквайте да се случи нещо интересно към средата на този месец.

През този месец паричния поток може да се окаже малко накъсан. За вас е важно да определите кои разходи са необходими и кои могат да бъдат контролирани. Може да се окажете във финансови затруднения, ако не разпределите правилно разходите си и не подредите бюджета си.

Водолей

Вероятно ще достигнете високи нива на доверие, което също се засилва от подкрепата на близки и любими хора. Вашето романтично състояние също ще продължава да се подобрява. Това е период на вълнуваща трансформация и спонтанни събития. Вие ще бъдете добре оценени в семеен план.

Има опасност да станете жертва на измама, така че трябва да бъдете по-внимателни как използвате трудно спечелените си пари. Месец май не е идеален за големи покупки или крупни инвестиции. Ако е възможно, спрете всички покупки, които включват огромни суми пари.

Риби

Това е период на добра комуникация за вас и вашия партньор. Не се страхувайте да разрешите нерешените проблеми или други пробойни през този месец. Изчакването може да доведе до по-голяма преграда между вас двамата.

Този месец ще донесе нова промяна във вашето финансово състояние. Така че, ако имате някакви планове за това как да подобрите финансите си, продължете и го направете. Ще имате голям шанс да увеличите максимално доходите си от работодателя си и да вложите парите си в печеливша инвестиция.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.