Козирог

Ще искате да прекарате повече време със семейството и приятелите си през януари. Те могат да ви помогнат да потвърдите надеждата и вярата ви за бъдещето ви. Изглежда, че ще бъдете навестени от финансови проблеми. Важно е да направите крачка назад, преди да продължите напред, за да преоцените текущата си позиция.

Водолей

Първата седмица от месеца може да е най-добрата, да започне с период на медитация и релаксация. Ще се съсредоточите и върху здравето си, така че слушайте признаците на тялото си и реагирайте съответно. Не позволявайте на вашата слабост да ви побеждава и винаги не забравяйте да използвате силните си страни.

Риби

Може да имате неутолима жажда за запознанства, приятелство и романтика. Погрижете се обаче да си осигурите подходяща почивка и хранене със здравословни храни. Способността ви да общувате ще бъде несравнима. Ще трябва да намерите време, за да се поглезите и да се заредите финансово.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.