Козирог

Очертава се месец на възход и падения. Има вероятност да попаднете между семейната обич и страстната авантюра. Трета страна може да е минала любов, която все още ви преследва, или спомен за лоша връзка, която сте имали. Ще се наложи да се освободите своевременно, така че сегашната или предстоящата ви връзка или семейна обич да има място за растеж и разцвет. Поощряването на вашата инициатива ще продължи, но за сметка на това, някой от вас няма да могат да разчитат на подкрепа от своите колеги. Опитайте се да не се предоверявате на колеги, които не познавате достатъчно добре, защото могат да преиначат казаното от вас. Меркурий ще ви предостави много възможности да подобрите финансовото си състояние през този месец.

 

Водолей

Ако сте самотни, оставете миналото зад гърба си и си дайте шанс да се запознаете с нови хора. Ще срещнете сродната душа  точно когато най-малко го очаквате. Минало нараняване може да ви държи зазидани във вашата емоционална крепост, като попречи на истинската любов да навлезе в живота ви през този месец. Опитайте се да избягвате всякакви нежелани спорове и конфликти, защото може да загубите изключително важни клиенти, което от своя страна ще се отрази на финансовото ви състояние. Освен всичко това, звездите ви съветват да се погрижите за здравето си, тъй като прекомерното натоварване, може да ви извади извън строя за дълъг период от време.

 

Риби

Вероятно и този месец ще продължите да се връщате към старите си отъпкани любови и да се срещате със същия тип хора с едни и същи поведения. Учете се от грешките си сега и намерете някой, който наистина си струва времето, който наистина ще ви направи щастливи. Бизнесът свързан с посредничество, онлайн оферти и продажби, най-вероятно ще процъфти през този месец.  Изглежда, не малка част от вас ще допуснат фрапантни грешки на работното си място, а това може да им коства сериозни санкции. Собствениците на фирми следва да бъдат особено внимателни, защото биха могли да бъдат неприятно изненадани, ако служителите им започнат да напускат в кратки срокове.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.