Козирог

Потърсете нови хоризонти през този месец. Вашият кръг е станал твърде малък. Вземете ново хоби или излезте на нови места. Запознайте се с нови хора заредени с нова енергия, за да съживите сегашната си самота.

Месецът е благоприятен за закупуването на ново превозно средство за лични или за бизнес цели. Въпреки финансовата благодат, трябва да внимавате много, защото и най-малката грешка, може да ви принуди да заплатите висока сума пари, а това ще ви коства много време, за да компенсирате съответните загуби.

Водолей

Може би наскоро сте преживели загуба, мислейки, че нов „удар“ отново ще направи живота ви по-добър. Но наистина първо трябва да се „излекувате“. Отскокът няма да продължи, защото раните не са се излекували от живота ви толкова бързо, колкото са дошли. Все още не сте готови за нова любов.

Възможно е да получите нови работни ангажименти, които ще влеят допълнителни средства в банковата ви сметка. Този месец може да се окаже изключително добър за вас, инвестирайки в автомобили, електронни уреди, черна и бяла техники. Въпреки това, не надскачайте възможностите си, поемайки големи рискове, които биха могли да дестабилизират финансовото ви състояние.

Риби

Може би сте се опитвали с всички сили да забравите миналото, но все пак продължавате да пускате бивша връзка обратно в живота си. Вероятно има причина, поради която не се получава и въпреки че е трудно, трябва да останете силни. Продължаването на живота без миналото ви е най-добрият ход, който можете да направите през този месец.

Във финансов план разходите ще се увеличат, поради много причини. Онези от вас, които работят на свободна практика, има вероятност да бъдат лишени от комисионната, която им се полага. Февруари се очертава да бъде особено труден в сферата на бизнеса и кариерата.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.