Козирог

Планетарното влияние може да работи във ваша полза, но може да почувствате нужда да прекарате известно време на уединено място, за да обмислите въпроси, свързани с личният живот. Обмислете добре всяко свое решение, в противен случай грешките могат да доведат до разрив във взаимоотношенията.

Поради някои проблеми в личния ви живот, работата ви може да бъде засегната и това може да окаже влияние върху вашите финанси. Не позволявайте на личните си проблеми да засягат всички области като работа и финанси. Ще можете да преодолеете всички проблеми и да поддържате финансите си стабилни.

Водолей

За дългогодишните партньори, много въпроси и съмнения може да уседнат в мислите ви, което може да попречи да се насладите на обичайната си романтика. Опитайте всичко възможно да разсеете тези съмнения и да укрепите нещата.

Този месец може да имате повече възможности да спечелите допълнително, така че не позволявайте тези възможности да отлетят. Грабнете ги и не забравяйте да запазите част от приходите си или да ги спестите. Ще бъдете по-добре подготвени в бъдеще, ако скътате малко пари, вместо да ги похарчите.

Риби

Бъдещето ви като двойка изглежда много добре. Може да очаквате да получите скъпоценен подарък или грандиозен жест от своя любим човек преди края на август. За самотните това може да е още един удовлетворителен месец.

За вас се очертава много по-добро финансово състояние, така че можете да отделите малко време, за да спрете високите работни обороти и да се отпуснете. Все пак продължавайте да следите приходите и разходите си и ако смятате, че нещо не е наред, не вземайте никакво решение. Меркурий ви дава знак да стоите далеч от неприятностите.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.