Козирог

Разгърнете уменията си, за да ги види светът! Време е да разкопчаете чантата си с таланти и да започнете да постигате финансовата печалба, която заслужавате! Използвайте чара и харизмата си, за да впечатлите, и не забравяйте да се адаптирате към новите предизвикателства, които ще стимулират израстването ви. Ако сте имали проблеми с промяната, пуснете старите дни и направете място за нова промяна.

 

Водолей

Може да е време за някои промени този месец. Ако чувствате, че не сте оценени за това, което наистина сте и какво правите, можете да бъдете забелязани, като преминете на по-високо ниво и поемете повече отговорност. Ще започнат да ви уважават и ще ви хвалят повече за всичките ви усилия и отдаденост. Може да получите допълнителната заплата, която заслужавате, така че бъдете готови.

 

Риби

Ако сте се страхували да поемете следващото ниво в кариерата или връзката си, този месец може да промени играта! Ще изпитате енергия, която ще ви помогне да експериментирате с други умения и да придобиете по-мощни прозрения, които ще ви помогнат да повишите нивото. Освен това ще се насладите на подобрена духовна перспектива, така че направете път и се възползвайте от нея!

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.