Рак                                                                   

В началото на този месец трябва да се опитате да идентифицирате проблемите в семеен план. Това би ви помогнало да разрешите недоразуменията и да укрепите отношенията си. Бъдете внимателни, особено през средата на септември, защото може да станете по-агресивни, което ще повлияе зле на връзката ви.

Възможно е, още в началото на месеца да се почувствате пренатоварени, което може да ви причини стрес на работното място. Препоръчително е да се съсредоточите върху тези работни задачи, които имате за дадения ден, а не да впускате в океан от работа, само и само да наваксвате. Вашият работодател може да се окаже доволен от работата ви и да излезе с добро предложение за вас към края на този месец.

Може да имате някои по-големиразходи след закупуване на имот или обновяване на домътви. Също така, може да иматеразходи свързани със здравето ви или състоянието на ваши близки. Бъдете предпазливи ако сте в бизнесът, тъй като през втората и третата десетдневка, може да се сблъскате с нелоялната конкуренция. Обобщено, този месец въпреки всичко,може да ви донесе много финансови ползи. 

Лъв

Изглежда, многократно ще се опитате да разберете чувствата на партньора ви и вероятно това ще бъде породено от съмненията ви, че половинката ви крие чувствата си зад недоволството си. Такива предпоставки дават звездите, че ако не успеете да потушите недоволството на половинката си, целият месец ще ви се стори тъжен. Септември ще се окаже решителен за самотните, особено от средата на листопадите.

Някои от вас биха могли да изпитат стрес и безпокойство в работната сфера. Препоръчително е да спестите повече от духовната си енергия. През втората десетдневка трябва да сте внимателни с работните си ангажименти, вероятността от допускане на грешки изглежда голяма. Горещите конфликти с някои от вашите колеги, едва ли ще бъдат потушени, така че се заредете с много търпение и нерви. При положение, че сте ръководители, вашите доходи и бизнес вероятно ще се разширяват. В края на септември ще трябва да подходите много внимателно при взимане на решения.

В първата част от септември може да очаквате ползи от старите си инвестиции.След този период, вероятно ще се наложи да положите повечеусилия за поддържането на финансовото си състояние и да го подобрите допълнително. Добрата новина е, че въпреки някои неочаквани разходи през този период, доходите ви също могат да се повишат. Трябва да избягвате всякакъв вид излишни преговори през това време. Едва към края на септември ще имате големи шансове и за някои неочаквани парични ползи.

Дева

В началото на месеца може да се сте скептично настроени към бъдещето с партньора ви. През втората десетдневка семейните биха могли да разрешат основните си проблеми. За влюбените има вероятност за някои сериозни проблеми между вас и партньорите ви. Като цяло този месец може да ви осигури относителни резултати за вашата любов и взаимоотношения.

Септември може да се окаже началото на вашето златно време в работен план. Ще се наложи да бъдете търпеливи спрямо вашитеколеги. В средата на месеца, вероятно ще получите подкрепа от колегите и ръководството ви. В края на септември проблемите вероятно ще се увеличат, което може да ви попречи да завършите работните си задачи.

Септември ще бъде благоприятен за приключване на чакащите финансови проекти. Финансовото ви състояние ще бъде стабилно, но е препоръчително да не правите никакви ненужни разходи. Към края на месеца ще трябва да избягвате вземането на импулсивни решения, свързани с пари, за да избегнете евентуални лоши последствия в бъдеще. Като цяло септември е благоприятен за вас във финансово отношение.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.