Овен

Най-вероятно, ще откриете нови хоризонти за успех в подобряването на  взаимоотношенията ви и решаването на евентуални проблеми във връзката ви. В повечето случаи ще получите подкрепата на вашият партньор. Но през следващата десетдневка вероятно ще възникнат някои проблеми между вас и партньора ви, така че трябва да действате предпазливо. Този месец може да ви донесе някаква сигурност, но през това време ще сте по-скоро емоционални, отколкото практични. Като цяло септември  може да се окаже единствено във ваша полза относно личният ви живот.

Звездите съветват да положите повече усилия и всеотдайност, за да постигнете успех в професионалния си живот през септември. Вероятно, ще се почувствате така, сякаш не получавате необходимият резултат,спрямо упоритата си работа. Препоръчително е да избягвате да влизате в спорове с колегите си, трябва да бъдете наистина търпеливи през този период.

Месец септември повелява да контролирате разходите си, в противен случай ще почувствате финансовата обремененост. През втората декада ще трябва да избягвате да поемането на непремерени рискове. Също така има вероятност от възникването на неочаквани разходи, които могат да повлияят на бюджета ви. Към края на месеца може да се наложи предварително да планирате финансовата си стратегия за изпълнение на всичките си цели.

Телец

За онези от вас, на които половинките им са далеч, септември ще ви предостави прекрасната възможност,да се срещате по-често със своя партньор в живота, което би ви направило наистина щастливи. Самотните да странят от всякакъв скептицизъм. През последната десетдневка, вероятно ще се почувствате енергични във връзката си. При правилна и добронамерена комуникация,бихте могли да разрешите евентуалните проблеми с половинката си. Като цяло този месец може да ви осигури смесени резултати в личните ви взаимоотношения.

Не се очертава да получите повишение на репутацията ви на работното ви място. Първите дни на септември вероятно ще бъдат доста трудни, така че не възлагайте много надежди за успех в професионален план. Същото важи и за безработните, едва към края на този месец, може да се зазори късметът им за нова работна позиция. Ще бъде добре за собствениците на фирми да разширят работните места, това определено ще доведе до просперитет. Към края на месеца може да направите първи стъпки за реализацията в професионален план.

През септември ще трябва сериозно да помислите за финансовото си бъдеще, за да избегнете някои трусове. По възможност, положете повече усилия, за да постигнете финансовите си цели през средата на този месец. Имайте предвид, че през сезона на падащите листа, разходите ви ще са много по-високи от доходите ви. Едва към края на септември се очертава финансовото ви състояние да се подобри. Поради множеството разходи, този период може да ви накара да се почувствате малко по-натоварени във финансово отношение.

Близнаци

През първата десетдневка на месец септември, вероятно ще постигнете успехи в изграждането на по-добри взаимоотношения. Изглежда чувствата ви към вашия партньор,ще се засилят към средата на този месец. Самотните през този период навярно ще бъдат по-практични в своите предложения. Като цяло през този месец, романтичните отношения биха могли да достигнат до по-възвишени нива. Към края на септември много от семейните ще се почувстват по-отговорни, за да бъдат преодолени повечето противоречия в семейството.

В самото начало на месеца, най-вероятно ще получите подкрепата на вашите колеги. За някои от вас, не е изключено да получат повишение в паричен или професионален аспект. През втората десетдневка ще имате шанса да впечатлите останалите със своята ерудиция. Вашите професионални отговорности,вероятно ще се увеличат към края на септември. Като цяло този месец ще ви даде възможност да постигнете удовлетворителни резултати.

Във финансов план този месец се очертава да бъде силен за вас. Изглежда ще станете свидетели на задоволителен паричен приход от посредничество, комисионни и лихви. През средата на този месец ще има дни за някои непредвидени финансови препятствия, така че ще се наложи да избягвате всякакви излишни разходи. След 18-ти септември най-вероятно ще постигнете заложените си финансови цели. През този месец ви предстои да вземете някои важни решения за извеждане на вашият бизнес на още по-предни позиции.